Copilul de pe altă stea

Colecție: Smart Age
Discount 36,30 lei Preţ standard 60,50 lei
Numai 1991 ramase
SKU
JUN.1427

Am fost mereu apropiat de sora mea.

Acum simt că e departe, la mii de ani-lumină...

Un sătuc din sălbaticul Northumberland e zguduit de dispariția lui Tammy, o fetiță de 12  ani. Ethan, fratele ei geamăn, este singurul care știe că fata e în siguranță. Tot el este cel care cunoaște și adevărul despre locul incredibil în care se află. Dar acesta este un secret pe care nu are voie să-l dezvăluie, altfel riscă să nu-și mai vadă sora niciodată.

Însă băiatul nu renunță...

Împreună cu Iggy, prietenul său, și cu misterioasa Hellyann, Ethan face totul să-și aducă sora înapoi. Dar misiunea aceasta îi va duce mai departe decât și-au imaginat vreodată.

„O carte ingenioasă, amuzantă și captivantă. Welford este un povestitor care te ține cu sufletul la gură.” Sunday Times Children's Book of the Week

„Ross Welford se pricepe grozav să îmbine emoția pură a zbuciumului copiilor cu puterea fantastică a altor lumi, creând o aventură spumoasă, captivantă și tulburătoare.” The Daily Mail

„Un adevărat masterclass în scrierea poveștilor pentru copii.”

Waterstones.com, Best Books of 2020

Informaţii suplimentare
Autor

Ross Welford

Traducător Pavel Cazacu
Imprint Corint Junior
Colecție Smart Age
Data apariției Aprilie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 432
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-128-814-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Copilul de pe altă stea
Rating-ul tău

WELFORD, Ross

      ROSS WELFORD a studiat literatura engleză la Universitatea din Leeds. A fost jurnalist și producător de televiziune. După ce a trecut de 50 de ani, a devenit scriitor, uluind Marea Britanie în 2015 cu romanul său de debut Călătorie în timp în compania unui hamster. Potrivit chiar autorului, până în prezent nu sunt indicii să existe alt roman dedicat călătoriilor în timp în care să apară și un rozător de talie mică.

Două dintre cărțile sale, Ce nu trebuie să faci când devii invizibil (2016) și Câinele care a salvat lumea (2019), vor apărea în curând la Corint Junior.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top