Lămâi, cărți si prieteni

Colecție: Smart Age
Discount 32,93 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 1914 ramase
SKU
JUN.1167

Povestea dulce-amară a unei familii pasionate de cărți

Lămâi, cărți și prieteni este povestea emoționantă a lui Calypso, fetița care învinge durerea provocată de absența mamei cu ajutorul magiei lecturii și al prieteniei, cucerind inimile cititorilor de pretutindeni. Volumul a câștigat în 2017 mai multe premii: Oxfordshire Book Award, Stockport Children’s Book Award și Tower Hamlets Book Award.

Calypso poate fi văzută de obicei singură, cu nasul în cărți. Dar, din ziua în care în clasa ei își face apariția o nouă colegă, Mae, la rândul ei pasionată de citit și de scris povestiri, între cele două fete se leagă o prietenie strânsă. Locuința lui Mae este agitată, veselă și gălăgioasă – cum, de altfel, este și ea –, iar din cauza asta lui Calypso îi place să-și petreaca timpul acolo.

După moartea mamei lui Calypso, tatăl ei se transformase într-un om retras și distant. Dar, în clipa în care descoperă tristul secret ascuns în biblioteca acestuia, Calypso își dă seama că ceva nu este deloc în regulă.

Va reuși Calypso să rescrie povestea familiei sale și să îi ofere un final fericit?

Informaţii suplimentare
Autor Jo Cotterill
Traducător Andrei Covaciu
Imprint Corint Junior
Colecție Smart Age
Gen Literatură pentru copii
Vârsta +10 ani
Data apariției Martie 2018
Copertă Softcover
Nr. pagini 288
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-320-8
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Lămâi, cărți si prieteni
Rating-ul tău

COTTERILL, Jo

      JO COTTERILL scrie cărți și pentru copii, și pentru oameni mari. A publicat peste douăzeci de titluri, primind pentru unele numeroase premii literare. Lui Jo îi face plăcere să viziteze școli și să vorbească despre cărți și despre citit. De asemenea, îi place să deseneze și să compună muzică atunci când nu își petrece timpul cu soțul și cu cele două fiice ale ei.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top