Casa din strada Hawthorn

Discount 24,15 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 1984 ramase
SKU
JUN.1386

Un băiat năzdrăvan din anii ’50, o fată timidă din vremurile noastre și o singură casă. Aventură, mister și... o călătorie în timp.

Lui Beth nu-i convine deloc faptul c-a trebuit să se mute în Dublin. Îi este dor de fosta casă, din Londra, și de amicii de acolo, iar noul oraș și noua școală îi par străine și neprietenoase.

Când în casa și în viața ei își face apariția un băiat misterios, care pare rupt din anii '50, lucrurile devin și mai stranii, iar Beth este atrasă într-o aventură palpitantă și surprinzătoare.

Beth este nefericită: la școală e luată peste picior de o gașcă de fete răutăcioase, acasă o așteaptă o mamă cam absentă și un frate mai mic despre care toată lumea spune că e genial, iar ea se simte singură și nebăgată în seamă. Colac peste pupăză, cineva îi tot dă lucrurile peste cap prin cameră!

La început, Beth dă vina pe fratele ei mai mic, Cormac, dar curând află că Robbie, un băiat din anii 1950, călătorește în timp, ajungând în 2019, chiar în camera ei. Lucrurile iau o turnură neașteptată și extrem de palpitantă, iar familiile celor doi copii sunt prinse într-un vârtej de aventuri captivante.

Beth vizitează Dublinul anilor 1950, iar Robbie este uluit de viața copiilor din ziua de azi. Și pentru că fiecare dintre ei are nevoie de un amic, cei doi descoperă că timpul nu este o piedică în calea prieteniei. Cu ajutorul lui Robbie, Beth își rezolvă problemele legate de colegele nesuferite, iar băiatul află de la ea motivul pentru care are probleme la școală: este dislexic.

Oare le vor fi suficiente prietenia, curajul și creativitatea pentru a trece cu bine prin toate peripețiile aduse de o călătorie... în timp?

„Trecutul și prezentul se întâlnesc față în față în acest captivant roman de debut al lui Megan Wynne. Casa din strada Hawthorn este exact genul de carte care i-ar plăcea protagonistei sale, Beth – un roman modern, despre o fată care se confruntă cu momente dificile la școală și în familie –, oferindu-le în același timp cititorilor și altceva: o fantezie minunată despre călătoria în timp.” Irish Times

„O poveste fermecătoare despre aventura unei călătorii în timp – avem ocazia să privim Dublinul din anii '50 și pe cel din zilele noastre prin ochii celor doi simpatici protagoniști, Beth și Robbie. Și ce deznodământ grozav!” Irish Examiner

Informaţii suplimentare
Autor Megan Wynne
Traducător Alina Dobre
Imprint Corint Junior
Colecție Aventură și mister
Data apariției Noiembrie 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 304
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-128-793-5
new_isbn 9789731287935
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Casa din strada Hawthorn
Rating-ul tău

WYNNE, Megan

     Megan Wynne este scriitoare și profesoară de școală primară și de gimnaziu în Irlanda. În 2007, a înființat o școală de scriere creativă pentru copii, îmbinându-și cele două mari pasiuni: să scrie și să predea. Țelul ei este să le insufle copiilor încredere în propriile puteri. În fiecare an, Megan publică câte o carte cu povești scrise de copii, iar profitul îl donează în scopuri caritabile. Megan locuiește în Dublin, împreună cu soțul ei și cu câinele lor, Beau.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: