Malamander

Discount 28,88 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 1967 ramase
SKU
JUN.1261

Sony Pictures a rezervat drepturile pentru ecranizarea volumului MALAMANDER

În 2020 este programată apariția celui de-al doilea volum din trilogie, GARGANTIS

CINE VA DESCOPERI SECRETUL MONSTRULUI MALAMANDER?

Herbert Lemon este responsabilul biroului de obiecte pierdute din Grand Hotel Nautilus, într-o stațiune marină tipic englezească, Eerie-on-Sea. Când în cămăruța lui apare Violet Parma, care este fugărită de un tip cu un cârlig în loc de mână, începe una dintre cele mai alerte, una dintre cele mai amuzante și una dintre cele mai înfricoșătoare povești scrise vreodată despre monștrii marini. Eroii cei buni sunt excentrici și amuzanți, răufăcătorii sunt șireți și nemiloși. Cu toții își doresc să pună mâna pe o piatră cu proprietăți magice, care se află în posesia unui monstru marin, un malamander, ascuns în epava unei corăbii. Însă cursa pentru piatra fermecată are un final neașteptat, chiar și pentru această uluitoare carte de aventuri.

Informaţii suplimentare
Autor Thomas Taylor
Traducător Nicoleta Dascălu
Imprint Corint Junior
Data apariției Octombrie 2019
Copertă Hardcover
Nr. pagini 274
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-660-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Malamander
Rating-ul tău

TAYLOR, Thomas

         Thomas Taylor a trăit întotdeauna lângă mare (deși nu este dificil dacă locuiești în Insulele Britanice). El provine dintr-o familie de navigatori, dar a ales să fie ilustrator pentru că asta implică mai puțină udarea și mai mulți biscuiți. Prima sa comisie de ilustrație profesională, direct din școala de artă, a fost coperta pentru Harry Potter și Piatra Filozofală. După aceasta s-a concentrat pe cărți de imagine, dintre care unele au câștigat premii reale.

Deși aspira mereu să fie scriitor și în copilărie i se spunea: „Nu, ești priceput să desenezi - ar trebui să fii ilustrator”, Thomas a început timid. Dar odată ce a început, nu s-a putut opri: inițial cu cărți ilustrate, apoi cu romane. Se dovedește că transformarea biscuiților în cărți este și mai distractivă atunci când ajungi să creezi și povestea.

Thomas trăiește în prezent pe coasta de sud a Angliei, în apropierea orașului istoric Hastings, care a oferit o parte din inspirația pentru Eerie-on-Sea. Este un pasionat de plajă și a găsit în viața reală multe dintre lucrurile pe care doamna Fossil le găsește în această carte. Nu iubește nimic altceva decât să umble pe plajă împreună cu fiii lui Max și Benjy și cu enormul său hound Alpha, ridicând oasele dinozaurului și bijuteriile de sticlă de mare și se întreabă despre poveștile din spatele lor.

Și în cazul în care sunteți curioși despre biscuiți, răspunsul este ... cremă de ou.

www.thomastaylor-author.com

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: