Călătorie în timp în compania unui hamster

Colecție: Smart Age
Discount 32,93 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 1947 ramase
SKU
JUN.1234

Potrivit chiar autorului, până în prezent nu sunt indicii să existe alt roman dedicat călătoriilor în timp în care să apară și un rozător de talie mică.

De ziua sa, când face 12 ani, Albert Einstein Hawking Chaudhury, un puști din Anglia, primește un hamster (numit Alan Shearer, ca marele fotbalist) și o scrisoare lăsată de tatăl său, mort cu patru ani înainte. E trimis să meargă în pivnița fostei lor locuințe și să ia de acolo o mașină a timpului. Al trebuie să călătorească în timp, în 1984, și să manipuleze puțin istoria, astfel încât întâmplările care au dus la moartea tatălui său să nu se mai petreacă. O misiune care se lasă cu un șir de pozne, de aventuri și de răsturnări de situații, pe de o parte, și cu o mulțime de învățăminte despre familie, durere, prietenie și timp, pe de altă parte.

Poți să schimbi trecutul fără ca, astfel, să pierzi ce este foarte important în prezent? 

„Amănuntele care amintesc de poveștile clasice despre călătoriile în timp îi vor fascina pe unii cititori; cei care caută și o poveste plină de suspans exact asta vor găsi, și chiar mai mult.” - Kirkus Reviews

Informaţii suplimentare
Autor Ross Welford
Traducător Simona Neagu
Imprint Corint Junior
Colecție Smart Age
Gen Literatură pentru copii
Vârsta +10 ani
Data apariției Mai 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 448
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-607-0
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Călătorie în timp în compania unui hamster
Rating-ul tău

WELFORD, Ross

      ROSS WELFORD a studiat literatura engleză la Universitatea din Leeds. A fost jurnalist și producător de televiziune. După ce a trecut de 50 de ani, a devenit scriitor, uluind Marea Britanie în 2015 cu romanul său de debut Călătorie în timp în compania unui hamster. Potrivit chiar autorului, până în prezent nu sunt indicii să existe alt roman dedicat călătoriilor în timp în care să apară și un rozător de talie mică.

Două dintre cărțile sale, Ce nu trebuie să faci când devii invizibil (2016) și Câinele care a salvat lumea (2019), vor apărea în curând la Corint Junior.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top