Biologie. Teste. Activități practice. Experimente. Jocuri. Scheme și planșe recapitulative. Clasa a VII-a

Discount 21,39 lei Preţ standard 32,90 lei
SKU
EDU.374

Lucrarea este avizată de Ministerul Educației Naționale, sesiunea septembrie-octombrie 2019

Biologie. Teste. Activități practice. Experimente. Jocuri. Scheme și planșe recapitulative – clasa a VII-a este un auxiliar pentru lucrul la clasă, dar și un îndrumar în pregătirea elevilor de gimnaziu în vederea participării la concursurile și olimpiadele școlare de profi l, printr-o abordare atractivă și interactivă.

Lucrarea vă propune o serie de teste concepute în conformitate cu noua programă școlară de biologie. Acestea conțin itemi variați, cu ilustrații corespunzătoare necesare atât pentru recunoașterea structurilor anatomice, cât și pentru realizarea unor conexiuni între informațiile acumulate în timpul studiului la școală și acasă.

Testele, activitățile practice și experimentele, jocurile, schemele și planșele recapitulative sunt accesibile și variate, constituind un instrument valoros, la îndemâna elevilor și a cadrelor didactice, în vederea consolidării cunoștințelor de biologie într-un mod util și plăcut.

Informaţii suplimentare
Autor Silvia Olteanu
Iuliana Tanur
Corina Kodjibashija
Camelia Manea
Ștefania Giersch
Florina Miricel
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Noiembrie 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 80
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-793-674-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Biologie. Teste. Activități practice. Experimente. Jocuri. Scheme și planșe recapitulative. Clasa a VII-a
Rating-ul tău

Silvia Olteanu, prof. gr. I, președinte Asociația „Ecoterra”, Ploiești

Iuliana Tanur – profesor gradul didactic I, Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești, metodist, mentor, formator, expert POSDRU, autor de manuale și auxiliare școlare.

Camelia Manea – profesor gradul didactic I la Liceul Teoretic „Brancoveanu Vodă” din Urlați, autor de manuale și auxiliare școlare.

Florina Miricel, prof. gr. I, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Ploiești

Ștefania Giersch – profesor gradul didactic I, Școala Gimnazială Filipeștii de Târg, Prahova, autor de manuale și auxiliare școlare.

Corina Kodjbashija – doctor în biologie, profesor gradul didactic I la Colegiul Național „Elena Cuza” din București, metodist, mentor, autor de auxiliare școlare.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: