Biologie. Caietul elevului pentru clasa a VIII-a

Discount 24,90 lei Preţ standard 27,50 lei
Numai 1962 ramase
SKU
EDU.398

Lucrarea se remarcă și printr-o colecție de filmulețe didactice care pot fi vizualizate, accesând linkurile tematice prin intermediul unor coduri QR, de pe orice dispozitiv mobil dotat cu cameră video și acces la internet.

Biologie. Caietul elevului pentru clasa a VIII-a, conceput pe baza noii programe de biologie, cuprinde teme diverse, de la activități de învățare la exerciții, exprimarea unor păreri, teme de portofoliu, rezolvarea unor jocuri interactive, interpretarea unor grafice, scheme etc., dar și câteva pagini libere unde fi ecare elev își poate exprima creativitatea sau poate realiza alte teme propuse de profesorul de la clasă. Astfel, învățarea diverselor noțiuni devine mai ușoară șimai plăcută.

Datorită formei atractive în care este conceput, cu sublinieri, culori captivante și imagini sugestive, caietul poate fi păstrat și utilizat și în anii următori, pentru reactualizarea cunoștințelor. Testele de evaluare vor putea fi rezolvate de elev direct în caiet, apoi pot fi utilizate pentru evaluare și notare, autoevaluare sau interevaluare.

Lucrarea se remarcă și printr-o colecție de filmulețe didactice care pot fi vizualizate, accesând linkurile tematice prin intermediul unor coduri QR, de pe orice dispozitiv mobil dotat cu cameră video și acces la internet.

Informaţii suplimentare
Autor Silvia Olteanu
Ștefania Giersch
Corina Kodjibashija
Iuliana Tanur
Camelia Manea
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Octombrie 2020
Copertă Softcover
Nr. pagini 104
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-793-945-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Biologie. Caietul elevului pentru clasa a VIII-a
Rating-ul tău

Silvia Olteanu, prof. gr. I, președinte Asociația „Ecoterra”, Ploiești

Iuliana Tanur – profesor gradul didactic I, Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești, metodist, mentor, formator, expert POSDRU, autor de manuale și auxiliare școlare.

Camelia Manea – profesor gradul didactic I la Liceul Teoretic „Brancoveanu Vodă” din Urlați, autor de manuale și auxiliare școlare.

Ștefania Giersch – profesor gradul didactic I, Școala Gimnazială Filipeștii de Târg, Prahova, autor de manuale și auxiliare școlare.

Corina Kodjbashija – doctor în biologie, profesor gradul didactic I la Colegiul Național „Elena Cuza” din București, metodist, mentor, autor de auxiliare școlare.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top