Biologie. Caietul elevului pentru clasa a VIII-a

Discount 22,00 lei Preţ standard 27,50 lei
Numai 1974 ramase
SKU
EDU.398

Lucrarea se remarcă și printr-o colecție de filmulețe didactice care pot fi vizualizate, accesând linkurile tematice prin intermediul unor coduri QR, de pe orice dispozitiv mobil dotat cu cameră video și acces la internet.

Biologie. Caietul elevului pentru clasa a VIII-a, conceput pe baza noii programe de biologie, cuprinde teme diverse, de la activități de învățare la exerciții, exprimarea unor păreri, teme de portofoliu, rezolvarea unor jocuri interactive, interpretarea unor grafice, scheme etc., dar și câteva pagini libere unde fi ecare elev își poate exprima creativitatea sau poate realiza alte teme propuse de profesorul de la clasă. Astfel, învățarea diverselor noțiuni devine mai ușoară șimai plăcută.

Datorită formei atractive în care este conceput, cu sublinieri, culori captivante și imagini sugestive, caietul poate fi păstrat și utilizat și în anii următori, pentru reactualizarea cunoștințelor. Testele de evaluare vor putea fi rezolvate de elev direct în caiet, apoi pot fi utilizate pentru evaluare și notare, autoevaluare sau interevaluare.

Lucrarea se remarcă și printr-o colecție de filmulețe didactice care pot fi vizualizate, accesând linkurile tematice prin intermediul unor coduri QR, de pe orice dispozitiv mobil dotat cu cameră video și acces la internet.

Informaţii suplimentare
Autor Silvia Olteanu
Ștefania Giersch
Corina Kodjibashija
Iuliana Tanur
Camelia Manea
Imprint Corint Educaţional
Data apariției Octombrie 2020
Copertă Softcover
Nr. pagini 104
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-793-945-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Biologie. Caietul elevului pentru clasa a VIII-a
Rating-ul tău

OLTEANU, Silvia

Silvia Olteanu -prof.gr.I, Colegiul Naţional "Nichita Stănescu"din Ploieşti, inspector şcolar la ISJ Prahova, judeţ care, în 2015, prin doamna Silvia Olteanu, a devenit iniţiatorul şi organizatorul Concursului Naţional de Biologie pentru elevii claselor V-VI „George Emil Palade”, competiţie apreciată de elevii şi profesorii participanţi din ţară.

TANUR, Iuliana

 Iuliana Tanur este metodist, mentor, formator, expert POSDRU, profesor la Colegiul Naţional „Jean Monnet” din Ploieşti

MANEA, Camelia

Camelia Manea este profesor la Liceul Teoretic „Brâncoveanu Vodă” din Urlaţi

GHIERSCH, Ștefania

Ștefania Ghiersch este profesor la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploieşti

Corina Kodjibashija – profesor gradul didactic I, Școala Gimnazială nr. 150, București.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top