Al patrulea copac

Discount 14,24 lei Preţ standard 21,90 lei
Numai 1997 ramase
SKU
BOK.0407

Povestea unui sentiment, a unei familii, a unei profesii, condimentată cu alte povești ale altor oameni și locuri.

Oameni și locuri... Autoficțiune sau realitate? Întrebări cu răspuns sau întrebări fără răspuns, unele sugrumate mut chiar înainte de a deveni și mai amenințătoare prin rostire. Certitudini și temeri... și, mai presus de orice, viață pur și simplu.

Cartea topografiază afectiv vârstele unei mari iubiri și ale devenirii lui „amândoi”. Într-o pendulare permanentă între trecut și prezent, Andy reface sincer și minuțios traseul propriei existențe, pe corabia încărcată cu comorile prețioase ale amintirii, în încercarea de a afla un sens nou unei vieți care avusese, până nu demult, un altul. Străzile Polonă, Italiană, Donici, Cercului, când mai aproape, când mai departe de al patrulea copac, centrul labirintului.

De la îmbrățișarea celor dintâi fiori ai iubirii, până la deriva înstrăinării... De la poezia suavă din trecutul ceaușist, până la proza necruțătoare a prezentului în care se mai spera încă în dăinuirea poeziei... Povestea unui sentiment, a unei familii, a unei profesii, condimentată cu alte povești ale altor oameni și locuri. O carte despre timp și anotimpurile sinelui...

Informaţii suplimentare
Autor Andreia Bodea
Data apariției Aprilie 2018
Copertă Flexicover
Nr. pagini 144
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-343-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Al patrulea copac
Rating-ul tău

BODEA, Andreia

ANDREIA MIHAELA BEATRICE BODEA s-a născut la București, în aprilie 1960, într-o familie de intelectuali. Este absolventă a Facultății de Limba și Literatura Română a Universității din București (1983). Traducător și redactor la Publiturism, a intrat în învățământ în 1991. Este profesoară de limba franceză, iar din iunie 2010 se află la conducerea Colegiului Național „I.L.Caragiale” din București. Al patrulea copac este prima sa carte.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top