Studiu despre magie (vol.2 din Cronicile din Ixia)

Discount 32,18 lei Preţ standard 49,50 lei
Numai 1867 ramase
SKU
BOK.0578

TREBUIE SĂ ÎȘI ÎNFRUNTE TRECUTUL. TREBUIE SĂ ÎȘI STĂPÂNEASCĂ VIITORUL

TREBUIE SĂ ÎȘI ÎNFRUNTE TRECUTUL. TREBUIE SĂ ÎȘI STĂPÂNEASCĂ VIITORUL

 Yelena s-a reîntors în patria sa natală, în Sitia. Numai că reuniunea cu membrii neamului Zaltana nu este chiar așa cum s-ar fi așteptat: deși părinții pe care nu și-i amintește o primesc cu brațele deschise, fratele mai mare o acuză că ar spiona pentru comandantul suprem al Ixiei. Tânăra își începe instruirea în arta practicării magiei, doar pentru a se trezi, în curând, prinsă în vâltoarea unui complot pentru cucerirea Ixiei de către un tânăr care pretinde c-ar fi cel din urmă prinț rămas în viață al fostei familii domnitoare. Cu un frate care îi vrea moartea, o profesoară care nu se dă în lături să o împingă dincolo de limite și magicieni care îi invidiază puterile, Yelena descoperă cât de important e să ai prieteni vechi dispuși să te ajute să le faci față noilor dușmani.

„Încântător și plin de viață, romanul Mariei V. Snyder este o combinație de fantezie și poveste de dragoste, care îi va cuceri pe cititori.”  Publishers Weekly

Informaţii suplimentare
Autor Maria V.Snyder
Traducător Oana Stănescu
Data apariției Ianuarie 2020
Copertă Softcover
Nr. pagini 460
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-707-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Studiu despre magie (vol.2 din Cronicile din Ixia)
Rating-ul tău

SNYDER, Maria V.

      Maria V. Snyder (n. 1973) este autoarea celebrelor serii fantasy CRONICILE DIN IXIA (din care Editura Corint tocmai le-a oferit cititorilor săi primul volum, Studiu despre otravă), TĂMĂDUITOAREA, precum și al seriei SF INSIDER. Deși a studiat pentru a deveni meteorolog și chiar a practicat, o vreme, această meserie, Maria V. Snyder și-a dedicat, în prezent, existența scrisului și milioanelor sale de fani.

Puteți afla mai multe despre îndrăgita autoare australiană accesând următoarele linkuri: www.mariavsnyder.com

 officialmariavsnyder.blogspot.com

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: