Științe ale naturii. Manual pentru clasa a IV-a

Discount 21,39 lei Preţ standard 32,90 lei
Numai 1969 ramase
SKU
EDU.479

ANA MARILENA MÂNDRUȚ – fizician, specializarea Fizica atmosferei și fizica Pământului, cercetător științific și expert în evaluare, editor și coautor de auxiliare școlare, cursuri și ghiduri  metodologice.

ANETA AURELIA MIHALCSIK – profesor gradul didactic I la Școala Gimnazială „Aron Cotruș”/ Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” din Arad, coordonator județean al grupului de sprijin „Fizica altfel”, autor de auxiliare și programe școlare.

ANCUȚA-IOANA SĂVAN – profesor învățământ primar la Liceul Național de Informatică din Arad, gradul didactic I. Responsabil de cerc pedagogic, membru în Consiliul Consultativ al Învățătorilor, Arad.

De ce să-l alegi?

1. Conține experimente simple, care pot fi realizate de elevi cu mijloace ușor de obținut. Fiecare lecție dezvăluie experiențe, aplicații şi curiozități interesante, întrebări simple − dar relevante − prin care elevul se poate autoevalua.

2. Contribuie la formarea și dezvoltarea competențelor/aptitudinilor, a abilităților și a atitudinilor prevăzute în programa școlară.

3. Suita de investigații propuse îi angajează pe elevi în a-și pune întrebări, a descoperi, a da răspunsuri. Astfel, totul capătă semnificație pentru ei, provocându-i să aplice noile cunoștințe în diverse situații, dar și în viața de zi cu zi.

4. Rubrica VREI SĂ ȘTII MAI MULT? le trezește elevilor dorința de a studia și de a explora domenii necunoscute. Copiii sunt îndemnați să se documenteze singuri pe teme multidisciplinare, să scrie eseuri, să realizeze investigații.

5. Metodele și instrumentele de evaluare sunt distribuite echilibrat, la finalul fiecărui domeniu de conținut. Itemii sunt elaborați în conformitate cu metodele moderne de evaluare, fiind relevanți și cu un nivel ridicat de aplicabilitate.

Informaţii suplimentare
Autor Ana Marilena Mândruţ
Aneta Aurelia Mihalcsik
Ancuța Ioana Săvan
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Copertă Softcover
Nr. pagini 112
Format 20.5 x 26 cm
ISBN 978-606-952-757-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Științe ale naturii. Manual pentru clasa a IV-a
Rating-ul tău

MÂNDRUȚ, Ana Marilena

ANA-MARILENA MÂNDRUȚ – fizician, specializarea Fizica atmosferei și fizica Pământului, cercetător științific și expert în evaluare, editor și coautor de auxiliare școlare, cursuri și ghiduri metodologice referitoare la curriculumul centrat pe competențe și la evaluare. Este coautor la recentele manuale de Științe ale naturii pentru clasele a III-a și a IV-a (2021).

Aneta Mihalcsik – profesor gradul didactic I la Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” din Arad, coordonator județean al grupului de sprijin pentru profesori – în cadrul programului „Fizica Altfel”, formator, autor al unor auxiliare și programe școlare pentru clasa a VI-a, coautor al unui manual de științe ale naturii pentru clasa a IV-a, al unui manual de fizică pentru clasa a VI-a și al caietului de lucru aferent acestuia, responsabil de Cerc Pedagogic și membră în comisii de organizare a concursurilor și olimpiadelor școlare.

SĂVAN, Ancuța-Ioana

ANCUȚA-IOANA SĂVAN – profesor învățământ primar la Liceul Național de Informatică din Arad, gradul didactic I. Responsabil de cerc pedagogic, membru în Consiliul Consultativ al Învățătorilor, Arad.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top