Geografie. Manual pentru clasa a IV-a

Discount 21,39 lei Preţ standard 32,90 lei
Numai 1902 ramase
SKU
EDU.461

OCTAVIAN MÂNDRUȚ – profesor doctor în geografie, cercetător știinţific pr. I, autor de manuale şcolare (pentru clasele III–XII), atlase, culegeri de sinteze şi teste, lucrări din diferite domenii ale geografiei, ghiduri metodologice, printre care primul ghid de evaluare la geografie, caiete de activitate independentă a elevilor, cursuri universitare.

NICOLETA STĂNICĂ – profesor doctor, inspector școlar pentru învățământ primar în cadrul ISJ Ilfov, profesor asociat în cadrul Universității București − Facultatea de Științe ale Educației, formator național, autor de programe școlare pentru ciclul primar, manuale școlare, auxiliare, ghiduri.

Referenți:

– Conf. univ. dr. Marcu Stașac, Facultatea de Geografie, Turism și Sport, Universitatea din Oradea.

– Prof. gr. I Mihaela Zugravu, inspector școlar pentru învățământ primar, ISJ Brașov.

De ce să-l alegi?

1. Construiește o trecere convingătoare (succesivă) de la localitatea natală la planetă. Elevii vor înțelege că universul existenței lor este, în acest moment, planeta ca întreg. Manualul nu este încărcat cu denumiri, fiind ușor de parcurs.

2. Îmbină elemente geografice generale cu cele ale țării, regiunii și orizontului local. Asigură, astfel, o raportare intuitivă la spații mai mici sau mai mari, trecând de la perceperea directă a realității (orizontul apropiat, orizontul local, regiunea, județul), la o percepere mediată, frecvent indirectă (țară, continent, planetă).

3. Învățarea pune accentul pe interacțiunea dintre elementele oferite (imagini hărți, scheme, date, texte) și acțiunea exploratorie a elevului, sub îndrumarea competentă a cadrului didactic.

4. Oferă o largă disponibilitate de alegere, inclusiv prin realizarea unor portofolii. La acest nivel sunt propuse, de asemenea, activități de investigație, studiu pe teren, activități independente și de grup.

5. Oferă posibilitatea de a realiza o învățare flexibilă, de a dezvolta interesul elevilor pentru informare, acțiune, reflecție și autoevaluare. Manualul digital cuprinde mai multe sarcini de fixare și autoevaluare, jocuri etc.

Informaţii suplimentare
Autor Octavian Mândruţ
Nicoleta Stănică
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Copertă Softcover
Nr. pagini 88
Format 20,5 X 26 CM
ISBN 978-606-952-753-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Geografie. Manual pentru clasa a IV-a
Rating-ul tău

MÂNDRUŢ, Octavian

OCTAVIAN MÂNDRUŢ – profesor, doctor în geografie, cercetător știinţific pr. I la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, autor de manuale şcolare (pentru clasele III–XII), atlase, culegeri de sinteze şi teste, lucrări din diferite domenii ale geografiei, ghiduri metodologice, caiete de activitate independentă a elevilor, cursuri universitare. În cadrul Editurii CORINT a revizuit recent atlasele geografice (România – atlas geografic şcolar, Atlas geografic şcolar, Atlas de geografie generală și Atlas de geografia continentelor). 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top