Șapte lucruri importante

Colecție: Smart Age
Discount 28,54 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 1896 ramase
SKU
JUN.1222

Un roman inspirat dintr-un caz real

Orbit de furie, Arthur Owens, de 13 ani, orfan de tată, săvârșește o faptă pentru care merită să fi e trimis într-o școală de corecție. Însă tocmai victima sa îi oferă șansa de a se îndrepta și de a descoperi șapte lucruri foarte importante despre căință, iertare și bunătate.

Un roman inspirat dintr-un caz real.

Arthur T. Owens ajunge la tribunal spre a fi rejudecat pentru ce îi făcuse domnului Hampton, pe care îl lovise cu o cărămidă. Arthur, care e un copil bun, e „condamnat“ să muncească în folosul victimei. Primește o listă cu șapte lucruri foarte importante, și anume sticle, folie, carton ondulat, bucăți de lemn, becuri, cutii de cafea și cioburi de oglindă, pe care trebuie să le adune din coșurile de gunoi. Sunt deșeuri, dar domnul Hampton le consideră lucruri foarte importante pentru opera sa de artă și, desigur, pentru drumul către împăcarea cu sine a lui Arthur. 

„O carte care iradiază, la fel ca și opera de artă care a inspirat-o.“  Kirkus Reviews

Informaţii suplimentare
Autor Shelley Pearsall
Traducător Ștefan Mălaimare
Imprint Corint Junior
Colecție Smart Age
Gen Literatură pentru copii
Vârsta +10 ani
Data apariției Februarie 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 320
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-562-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Șapte lucruri importante
Rating-ul tău

PEARSALL, Shelley

     SHELLEY PEARSALL a fost mai întâi profesoară și muzeografă, dar acum s-a dedicat cu totul scrisului. Primul său roman, Trouble Don’t Last, a fost distins cu un premiu pentru ficțiune istorică, și anume Scott O’Dell Award. A mai publicat romanele Jump into the Sky, Crooked River, All of the Above și All Shook Up.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top