Pătățel

Colecție: Eu, supererou
Discount 26,34 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 1993 ramase
SKU
JUN.1385

Aventurile unei simpatice și inimoase pete de cerneală, care schimbă complet viața celui mai bun prieten al său, un băiețel care-și dorește să învețe să deseneze

Faceți cunoștință cu cel mai bun prieten al lui Ethan! Este o gorilă. Este un supererou extraterestru mutant. Este un cățel. Este, de fapt, orice vrea el să fie, pentru că este făcut din cerneală.

Din clipa în care se desprinde din caietul de schițe, Pătățel are o misiune extrem de importantă: să-l învețe pe Ethan să deseneze, să reînvie inspirația tatălui său, care este artist, și să aducă bucurie în casa și în sufletele lor.

Pătățel este o carte super amuzantă, surprinzătoare și captivantă. Pregătiți-vă! O mică picătură de cerneală este pe cale să vă cucerească inima, purtându-vă într-o aventură de neuitat.

Familia Rylance se află într-un impas. Tatăl este un creator de benzi desenate devenit faimos datorită seriei despre supereroul mutant Kren, însă când familia este lovită de o tragedie – moartea mamei –, el suferă un blocaj creativ. Fiul său, Ethan, a promis că va ilustra un proiect de grup la școală, însă nu se pricepe deloc la desen, iar fiica cea mică, Sarah, își dorește cu încăpățânare un cățeluș. Și tuturor le este foarte dor de mama.

Într-o noapte, o pată de cerneală din caietul de schițe al domnului Rylance prinde viață și astfel, în casa și în viața familiei își face apariția Pătățel. Această mică explozie de creativitate este pe cale să schimbe totul!

Îi va deveni bun prieten lui Ethan, ajutându-l să-și finalizeze proiectul, pentru Sarah este un cățeluș adorabil, iar pentru tata este scânteia de creativitate de care avea nevoie pentru un nou roman grafic.

Însă ce se va întâmpla când Ethan, Sarah și tatăl lor vor fi nevoiți să se descurce singuri...?

„O familie cât se poate de obișnuită, întâmplări neobișnuite, câteva întrebări profunde și multă magie. Cartea aceasta are de toate, am savurat fiecare pagină!” Rebecca Stead, premiată cu medalia Newbery pentru romanul Când mă vei întâlni

„Pătățel este atât de isteț și de haios, încât merită un raft de bibliotecă doar al lui. Odată ce ai terminat de citit cartea aceasta, ai vrea să stai cu ochii pe el în continuare.” Carl Hiassen, premiat cu medalia Newbery pentru romanul Bufnița

„Un roman extraordinar!” The New York Times Book Review

„O carte formidabilă: amuzantă, melancolică și profundă, în același timp. Kenneth Oppel a creat o mulțime de personaje ieșite din comun de-a lungul remarcabilei sale cariere, însă inventivitatea lui ajunge la un cu totul alt nivel cu Pătățel – o pată de cerneală plină de viață și de creativitate.” Quill and Quire

Informaţii suplimentare
Autor Kenneth Oppel
Traducător Mihaela Raileanu
Imprint Corint Junior
Colecție Eu, supererou
Data apariției Noiembrie 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 336
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-128-795-9
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Pătățel
Rating-ul tău

OPPEL, Kenneth

      Kenneth Oppel a scris prima sa carte la vârsta de paisprezece ani și de atunci nu s-a mai oprit. Printre cărțile semnate de el se numără trilogia Silverwing, care s-a vândut în peste un milion de exemplare în întreaga lume, și Airborn, care i-a adus două premii, Governor General’s Award și Michael L. Printz Honor Award.

Ken locuiește împreună cu familia sa în Toronto. Poate fi găsit online la www.kennethoppel.ca, precum și pe Twitter, la @kennethoppel.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: