Incredibil de plictisitorul Bart

Discount 21,90 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 1993 ramase
SKU
JUN.1377

Creativitatea și umorul pot salva lumea de extratereștri. Pot salva copiii de bullying. Sau... pot deveni uneltele unei răzbunări geniale!

Bart Bean pare un puști plictisitor. Tocmai s-a mutat în orașul Rancho Verdugo, de lângă Los Angeles, este cel mai nou elev din gimnaziu, nu are prieteni, adoră tehnologia și urăște căldura sufocantă din California. La școală este ținta bullying-ului, iar acasă simte că tatăl lui nu-l înțelege deloc – este un tip de treabă și ține la Bart, însă e profesor de sport și complet atehnic. Astfel, Bart își petrece tot timpul liber cu telefonul în mână sau absorbit de laptop.

Când copiii – și apoi adulții – din Rancho Verdugo devin fanii împătimiți ai unui nou joc pe telefon, Tachinare-r, nimeni nu bănuiește că în spatele aplicației atât de captivante se află chiar... deloc plictisitorul Bart!

Dar ce urmărește puștiul? Să ajungă faimos? Să rămână anonim și să se răzbune pe bully? Căci jocul Tachinare-r are drept scop neutralizarea unor invadatori extratereștri prin replici inteligente, jocuri de cuvinte și jigniri... elegante! Iar cei care trebuie să-l joace în fața întregii lumi (grație minunii internetului) sunt chiar cei care-l necăjesc întruna pe Bart.

O lecție importantă despre empatie, prietenie și reziliență, presărată cu fulgi de umor și de ingeniozitate... aproape cum îi place lui Bart să-și garnisească înghețata preferată!

„Deși Bart susține că este plictisitor, felul inventiv și plin de umor în care vede lumea ni-l dezvăluie de la bun început drept un puști teribil de distractiv. [...] Bullying-ul este adus în discuție cu multă subtilitate, nuanțat. O poveste despre dorințe împlinite și un mesaj important pentru copii.” ― Kirkus Reviews

Informaţii suplimentare
Autor James Patterson
Duane Swierczynski
Traducător Sorin Petrescu
Imprint Corint Junior
Colecție Eu, supererou
Gen Literatură pentru copii
Vârsta +7 ani
Data apariției Septembrie 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 256
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-128-786-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Incredibil de plictisitorul Bart
Rating-ul tău

PATTERSON, James

   JAMES PATTERSON a fost ales de copiii din Statele Unite ale Americii ca Autorul Anului în 2010, în cadrul Children’s Choice Book Awards. Multe din cărţile sale au devenit bestselleruri internaţionale, foarte bine primite de publicul tânăr, printre care amintim seriile: Generala (Corint Junior), Eu haios?(Corint Junior) Vânătorii de comori (Corint Junior), Maximum Ride (Editura Leda), Vrăjitor şi vrăjitoare, Daniel X, Alex Cross. Cărţile sale s-au vândut în peste 260 de milioane de exemplare în toată lumea, propulsându-l în topul celor mai bine vânduţi autori din toate timpurile. Trăieşte în Florida, SUA.

Swierczynski , Duane

Duane Swierczynski este autor nominalizat la premiul Edgar și câștigătorul Anthony Award pentru romanele Canary și Revolver. A mai scris pentru televiziune și film, precum și benzi desenate.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: