(Ne)făcuți unul pentru celălalt

Discount 49,99 lei Preţ standard 76,90 lei
Numai 855 ramase
SKU
BOK.1058

Ediție specială cu SPRAYED EDGES!

O abordare proaspătă a fermecătoarei comedii romantice clasice Când Harry a cunoscut-o pe Sally, noul roman al lui Meghan Quinn vine cu o poveste amuzantă și plină de pasiune despre colegul sexy de la birou și femeia care refuză să îi cadă în mreje.

Sunt prietenă cu JP Cane? Ha! Mor de râs!

 

Pornind de la faptul că a împrumutat o noțiune disproporționată din filmul „Când Harry a cunoscut-o pe Sally”, potrivit căreia bărbații și femeile nu pot fi prieteni atunci când lucrează împreună, nu este o exagerare să afirm că ne simpatizăm. Tipul este enervant de zgomotos, agasant de chipeș și a făcut o artă din a mă scoate din minți… de mai multe ori pe zi!

 

Așa că vă puteți imagina cât de nemulțumită am fost atunci când am aflat nu numai că trebuie să zbor la San Francisco alături de el în interes de serviciu, ci și să împărțim același penthouse. Da, împărțim același aer 24 din 24 de ore, 7 zile din 7. Și vorbim aici de colegi de cameră cu drepturi depline!

 

Bărbatul ăsta nu știe ce înseamnă să porți cămașă, e leșinat după batoanele proteice și, ați ghicit, geme suficient de tare cât oamenii să creadă că este Meg Ryan într-un restaurant.

 

Spoiler alert: NU o să accept un astfel de comportament!

 

Obligată să-i suport flirtul continuu și înfășișarea elegantă, mă surprind prizonieră în capcana seducției, iar asta mă împiedică să mai pun geană pe geană. Dar ghici cine se poate controla? Fata asta. Pentru că, dacă există un lucru pe care îl știu sigur, acela este că eu și JP Cane suntem (ne)făcuți unul pentru celălalt.

 

„O lectură plăcută, cu nenumărate scene fierbinți. De fapt, «fierbinți» e un termen mult prea cuminte pentru ce se întâmplă în această carte. Scenele cu pricina m-au topit și le-am adorat pe fiecare în parte! Volumul acesta m-a făcut să mă îmbujorez, să zâmbesc, să râd și să mă pierd complet în poveste.” A Soccer Mom’s Book Blog

 

„Încă o dată, m-am surprins râzând în hohote în timp ce citeam. Meghan este REGINA absolută atunci când vine vorba de scris romane nu doar amuzante, ci și pline de suflet.” Elle’s Book Blog

 

(Ne)făcuți unul pentru celălalt poate fi considerat un roman de sine stătător, dar, dacă nu ați citit până acum Dragoste la prima avere, vă recomand să o faceți. Nu o să regretați!” A Novel Glimpse

Informaţii suplimentare
Autor

Meghan Quinn

Traducător Maria Adam
Imprint Leda Bazaar
Gen Young Adult, New Adult, Romance, Dramă
Vârsta +18 ani
Data apariției mai 2024
Copertă Softcover
Nr. pagini 528
Format 13 x 20 cm
ISBN 9786060885504
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:(Ne)făcuți unul pentru celălalt
Rating-ul tău

Meghan Quinneste autoare de bestsellere Amazon și USA Today, dar și soție, mamă adoptivă și fană înfocată a untului de arahide. Adoră să scrie povești de dragoste contemporane și cu accente comice, reușind de fiecare dată să aducă în paginile cărților sale romantism, umor, dar și pasiune. Află mai multe detalii despre autoare pe authormeghanquinn.com!

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top