Dragoste la prima avere

Discount 53,63 lei Preţ standard 71,50 lei
Numai 814 ramase
SKU
BOK.0990

Un roman de dragoste cu accente comice despre un miliardar disperat care își caută logodnică și, totodată, o abordare modernă, incredibil de inteligentă și amuzantă a poveștii din Pretty Woman, care te va face să dai pagină după pagină!

„Cum v-ați întâlnit?” Întrebarea de bază de care are parte orice cuplu. Iar răspunsul este de obicei o poveste siropoasă despre cum ați ajuns voi doi în cătarea arcului lui Cupidon.

Întâlnirea mea romantică (mă rog, nu chiar așa de romantică) este puțin diferită. Mă plimbam printr-un cartier exclusivist din Beverly Hills în căutarea cuiva care să mă ia de nevastă, nu de alta, dar ca s-o fac geloasă pe dușmanca mea, care tocmai mă concediase. El a apărut de după colț, un căpcăun superb care bălmăjea ceva despre o afacere pe care nu reușea să o încheie, așa că era disperat să găsească o soluție.

Și atunci am dat nas în nas. Nicio scânteie. Niciun indiciu că între noi ar putea înflori iubirea.

Următorul lucru pe care mi-l aduc aminte e că mă îndopam cu cartofi prăjiți și guacamole, ascultându-l pe bărbatul acesta superb povestindu-mi despre problemele lui, care într-un final l-au determinat să îmi ceară ajutorul. Mai exact, m-a rugat să joc pentru el rolul lui Vivian Ward, știi tu, personajul din Pretty Woman, minus partea flușturatică.

Adică să locuim împreună într-o vilă, să ieșim la întâlniri romantice duble și să ne prefacem că suntem nu numai îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt, ci și logodiți. Îți imaginezi? Nebunia supremă!

Dar oamenii fac lucruri nebunești atunci când sunt disperați, iar eu chiar eram pe culmile disperării. În concluzie, am fost de acord.

Singura mea greșeală? Singura mea mare… URIAȘĂ… greșeală? M-am îndrăgostit de extraordinarul domn Huxley Cane!

 

„M-am distrat grozav alături de Lottie și Hux! Întâlnirea lor nu chiar romantică a fost cu siguranță memorabilă, tachinările au fost pline de viclenie, iar cei doi s-au aflat în tabere opuse până când au transformat ura în dorință. Din acel punct, interacțiunile lor s-au caracterizat prin tensiune sexuală reprimată, iar în clipa în care și-au recunoscut sentimentele unul în fața celuilalt, pasiunea a devenit explozivă. Adică de-a dreptul explozivă – Meghan Quinn aproape că mi-a incendiat Kindle-ul cu unele dintre scene!” DiniPandaReads

 

„M-am distrat așa de bine citind cartea aceasta, încât îmi doream să nu se mai termine!” A Novel Glimpse

 

„Mult umor și relații de familie absolut incredibile, precum și nelipsita tensiune sexuală pe care Quinn a intensificat-o în unele dintre cele mai recente romane ale sale.” Jeeves Reads Romance

Informaţii suplimentare
Autor

Meghan Quinn

Traducător Maria Adam
Imprint Leda Bazaar
Gen Young Adult, New Adult, Romance, Dramă
Vârsta +18 ani
Data apariției Noiembrie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 496
Format 13 x 20 cm
ISBN 9786060883814
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Dragoste la prima avere
Rating-ul tău

Meghan Quinneste autoare de bestsellere Amazon și USA Today, dar și soție, mamă adoptivă și fană înfocată a untului de arahide. Adoră să scrie povești de dragoste contemporane și cu accente comice, reușind de fiecare dată să aducă în paginile cărților sale romantism, umor, dar și pasiune. Află mai multe detalii despre autoare pe authormeghanquinn.com!

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top