Max Einstein. Rebeli cu o cauză

Discount 21,90 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 1944 ramase
SKU
JUN.1296

Prima și singura serie de cărți de aventuri pentru copii aprobată oficial de Arhivele Albert Einstein!

Max Einstein nu e chiar un geniu obișnuit de 12 ani. Ea…

????Max Einstein este o fetiță de o inteligență ieșită din comun. Ea nu este elevă la o școală gimnazială, cum ar trebui să fie un copil de vârsta ei, ci… merge deja la facultate.

????Nu este pasionată de jocuri obișnuite pentru 12 ani, ci de șahul rapid.

????Idolul ei este omul de știință Albert Einstein, ființa în jurul căreia i se învârte practic viața. El îi este părinte imaginar, cel mai bun prieten și cel mai bun sfătuitor.

????Cea mai isteață fetiță din lume reușește nu doar să găsească cele mai ingenioase soluții la probleme de tot soiul, ci și să salveze planeta și… pe ea însăși.

Așa arată o zi din viața unei super agente care lucrează pentru Institutul Făuritorilor Schimbării!

Un sat din India trece printr-o criză extrem de periculoasă, pe care numai un grup de copii geniali o poate rezolva. Max și prietenii săi pleacă imediat acolo. Dar e greu să-i duci misiunea la îndeplinire când niște tipi plătiți de o corporație foarte lacomă vor să te răpească! Va reuși cea mai isteață fată din lume să salveze planeta și... să se salveze și pe ea însăși?

Informaţii suplimentare
Autor James Patterson
Chris Grabenstein
Traducător Mihaela Răileanu
Imprint Corint Junior
Colecție Aventură și mister
Serie Max Einstein
Gen Literatură pentru copii
Vârsta +10 ani
Data apariției Martie 2020
Copertă Softcover
Nr. pagini 304
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-746-6
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Max Einstein. Rebeli cu o cauză
Rating-ul tău

PATTERSON, James

   JAMES PATTERSON a fost ales de copiii din Statele Unite ale Americii ca Autorul Anului în 2010, în cadrul Children’s Choice Book Awards. Multe din cărţile sale au devenit bestselleruri internaţionale, foarte bine primite de publicul tânăr, printre care amintim seriile: Generala (Corint Junior), Eu haios?(Corint Junior) Vânătorii de comori (Corint Junior), Maximum Ride (Editura Leda), Vrăjitor şi vrăjitoare, Daniel X, Alex Cross. Cărţile sale s-au vândut în peste 260 de milioane de exemplare în toată lumea, propulsându-l în topul celor mai bine vânduţi autori din toate timpurile. Trăieşte în Florida, SUA.

Chris Grabenstein este autorul seriei Evadare din biblioteca domnului Lemon­cello, bestseller The New York Times; a mai scris, între alte­le, Strălucește! (alături de J.J. Grabenstein), fiind, de aseme­nea coautorul, alături de James Patterson, a numeroase cărți de succes, precum Pisici vs. câini sau seriile Max Einstein și Vâ­nătorii de comori (publicate în limba română la Corint Junior).

Chris iubește jeleurile și a bănuit întotdeauna, în se­cret, că ar putea fi un geniu (dar nimeni nu pare să fie de acord cu el).

Locuiește la New York City cu soția sa, J.J., alături de două pisici și o mulțime de idei.

Pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul său, Chris­Grabenstein.com

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: