TITANIC: Din cartea asta scapă cine poate!

Discount 26,32 lei Preţ standard 32,90 lei
Numai 1952 ramase
SKU
JUN.1280

Tu ești eroul poveștii! Ești prizonier în această carte...și această carte este TITANICUL!

Fii gata să iei hotărâri rapide, să mâzgălești și să rupi foilepentru a scăpa de pe cea mai faimoasă navă din istorie, care acum se scufundă!

Cititorule, ai grijă! Odată ce deschizi această carte, nu mai ai cale de întoarcere. Pentru că această carte esteTitanicul. Vei avea de trei ori șansa de a scăpa cu viață după scufundareaTitanicului. Tu hotărăști ce-i de făcut! Alegi între a fi PASAGER, MEMBRU AL ECHIPAJULUI sau PASAGER CLANDESTIN.

Fă-ți drum cu creionul prin mijlocul aventurilor și hotărăște care e cea mai bună cale de a supraviețui. Nu ezita să rupi sau să îndoi paginile

Salvarea ta ar putea depinde de asta!

SARAH SAX este ilustratoare și autoare de benzi desenate. Locuiește în Oakland, California. A studiat grafica, animația și arta povestirii, la Hampshire College, și artele frumoase. Sarah este foarte preocupată de cum, de ce și ce creează oamenii și munca ei vizează să nutrească scânteile creative în autori de toate vârstele. În timpul liber este voluntar la 826 Valencia din San Francisco, pentru care a ilustrat numeroase publicații. Poți să‑i faci lui Sarah o vizită online pe www.SarahSax.me

Informaţii suplimentare
Autor Bill Doyle
Traducător Mădălina Constantin
Imprint Corint Junior
Colecție Aventură și mister
Data apariției Februarie 2020
Copertă Softcover
Nr. pagini 192
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-639-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:TITANIC: Din cartea asta scapă cine poate!
Rating-ul tău

DOYLE, Bill  

      BILL DOYLE este autorul cărților Attack of the Shark‑Headed Zombie (Atacul Zombilor cu cap de rechin) și Behind Enemy Lines (În spatele liniilor inamice), precum și al altor numeroase cărți pentru copiivândute în peste două milioane de exemplare. A creat, de asemenea,multe jocuri pentru Sesame Workshop, Warner Bros. și Nerf.

     Bill Doyle spunea: „Cea mai fericită clipă din viața mea de autor a fost când geniul Maestru Salvatolog mi‑a trimis un mesaj secret și mi‑a propus să lucrez pentru el și să‑i scriu aceste cărți nemaipomenite.” 

                             (Nu, nu spune asta doar pentru că Maestrul Salvatolog scrie această biografie!)

                             Bill locuiește când la New York City, când la San Francisco și poți afla mai multe despre el pe www.BillDoyleBooks.com

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: