Matematică și explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa I

Discount 19,83 lei Preţ standard 30,50 lei
SKU
EDU.322

Lucrarea este avizată de Ministerul Educației Naționale prin OM 3530/04.04.2018

Un auxiliar ilustrat în care matematica şi ştiinţele se întrepătrund pe înţelesul celor mici.

Lucrarea este elaborată de colectivul de autoare care a câştigat, cu cel mai mare punctaj, concursul de proiecte de manuale organizat de MEN în anul 2018, pentru manualul de Matematică şi explorarea mediului – clasa  a I-a, Editura CORINT.

De ce vă recomandăm CAIETUL ELEVULUI pentru clasa I?

-  Conținutul este în concordanță cu cel al manualului de Matematică și explorarea mediului pentru clasa I, elaborat de același colectiv de autoare, care a câștigat cu cel mai mare punctaj concursul de proiecte de manuale școlare organizat de MEN în anul 2018.

-  Oferă un suport de lucru bine structurat, urmărind conținuturile din programa școlară în vigoare, având ca obiective: buna cunoaștere și înțelegere a materiei, formarea competenței de a rezolva sarcini de lucru diverse cu ușurință și plăcere.

-  Plecând de la premisa că informațiile primite, mai ales la școală, trebuie să-l ajute în viața cotidiană, itemii propuși favorizează înțelegerea și integrarea copilului în mediul înconjurător, social și natural.

-  Capitolele sunt ordonate gradual ca dificultate și sunt prezentate într-un limbaj clar și coerent, într-o grafică atractivă și bine proporționată.

-  Sarcinile de lucru îmbină armonios conținuturi teoretice cu activități practice și cu exemple din mediul înconjurător.

-  Evaluările conțin itemi cu variante de răspuns, itemi cu răspuns unic, itemi de completare a enunțurilor, jocuri matematice, proiecte etc.

-  Îmbină tradiționalul cu modernul, folosindu-se itemi care presupun interactivitate și conexiuni interdisciplinare. Aceștia au ca scop stimularea creativității elevilor și a flexibilității gândirii, dorința de a găsi soluții eficiente la solicitări diverse și de adaptare la nou, formarea gândirii critice și creșterea stimei de sine.

Informaţii suplimentare
Autor Balan Constanta
Corina Andrei
Nicoleta Stan
Cristina Voinea
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției August 2018
Copertă Softcover
Nr. pagini 96
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-793-416-8
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Matematică și explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa I
Rating-ul tău

CONSTANȚA BĂLAN – profesor învățământ primar la Școala Gimnazială Nr. 24 din București, grad didactic I, autor de manuale și auxiliare școlare.

 

CORINA ANDREI – profesor învățământ primar, grad didactic I, Școala Gimnazială Nr. 24, București, metodist ISMB, autor de manuale și auxiliare școlare.

NICOLETA STAN – profesor învățământ primar, titular la Școala Gimnazială Nr. 307 din București, grad didactic I, metodist, autor de manuale și auxiliare școlare.

CRISTINA VOINEA – profesor învățământ primar la Școala Gimnazială Nr. 46 din București, grad didactic I, metodist, autor de manuale și auxiliare școlare.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: