Aventuri matematice în castelul vrăjitoarei - clasa I

Discount 33,20 lei Preţ standard 41,50 lei
Numai 1942 ramase
SKU
EDU.464

E un auxiliar inovator, util în relația părinte–copil și în aceea profesor–elev. 

 - Ediția a II-a revizuită și adăugită - 

Orice copil face primii pași spre matematică cu ajutorul cifrelor, apoi al numerelor și al calculelor simple, care sunt legate de joaca și de fascinația copilariei pentru descoperiri. Din păcate, școala nu reușește întotdeauna să continue acest mod de abordare, deși matematica are marele avantaj că e în permanență, cel puțin în clasele primare, o joacă atrăgătoare pentru copii. Aventuri matematice în castelul vrăjitoarei este un caiet cu povești și matematică, în care imaginația celor povestite se îmbină cu bucuria de a gândi matematic. E un auxiliar inovator, util în relația părinte–copil și în aceea profesor–elev. În același timp, reprezintă un material foarte potrivit pentru after school, indispensabil celor care pornesc pe calea inițierii în muzica gândirii, matematica.

Radu Gologan

Președintele Societății de Științe Matematice din România

 

Lucrarea este elaborată de colectivul de autoare care a câstigat concursul de manuale organizat de MEN în anul 2018, pentru Matematica și explorarea mediului pentru clasa I și Matematica si explorarea mediului pentru clasa a II-a.

Informaţii suplimentare
Autor Corina Andrei
Balan Constanta
Imprint Corint Educaţional
Data apariției August 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 112
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-782-071-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Aventuri matematice în castelul vrăjitoarei - clasa I
Rating-ul tău

BĂLAN, Constanţa

Constanţa Bălan, profesor titular în învăţământul primar, grad didactic I, metodist ISMB, membru în grupurile de lucru de specialitate CNEE (creare, administrare, evaluare teste naţionale clasa a IV-a). Cu o vechime de 40 ani în învaţământul primar este iniţiator şi membru al echipelor de lucru din proiecte educative, autor de manuale şi auxiliare şcolare.

ANDREI, Corina

CORINA ANDREI – profesor învățământ primar, grad didactic I, Școala Gimnazială nr. 24 din București, autor de manuale școlare, de ghiduri metodologice și de auxiliare didactice, consilier în probleme de educație, inițiator și membru al echipelor de lucru pentru elaborarea de proiecte educative atât la nivel național, cât și internațional, organizator de concursuri de matematică, redactor al unei reviste internaționale de matematică.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top