Matematică şi explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa a II-a

Discount 24,40 lei Preţ standard 30,50 lei
Numai 899 ramase
SKU
EDU.323

Lucrarea este avizată de Ministerul Educației Naționale prin OM 3530/04.04.2018

Un auxiliar ilustrat în care matematica şi ştiinţele se întrepătrund pe înţelesul celor mici.

Lucrarea însoţeşte manualul Matematică şi explorarea mediului – clasa a II-a, Editura CORINT, elaborat de acelaşi colectiv de autori şi declarat câştigător al licitaţiei de manuale organizate de MEN în anul 2014.

De ce vă recomandăm CAIETUL ELEVULUI pentru clasa a II-a?

-  Conținutul este în concordanță cu cel al manualului de Matematică și explorarea mediului pentru clasa a II-a, elaborat de același colectiv de autoare, care a câștigat cu cel mai mare punctaj concursul de proiecte de manuale școlare organizat de MEN în anul 2018.

-  Oferă un suport de lucru bine structurat, urmărind conținuturile din programa școlară în vigoare, având ca obiective: buna cunoaștere și înțelegere a materiei, formarea competenței de a rezolva sarcini de lucru diverse cu ușurință și plăcere.

-  Plecând de la premisa că informațiile primite, mai ales la școală, trebuie să-l ajute în viața cotidiană, itemii propuși favorizează înțelegerea și integrarea copilului în mediul înconjurător, social și natural.

-  Capitolele sunt ordonate gradual ca dificultate și sunt prezentate într-un limbaj clar și coerent, într-o grafică atractivă și bine proporționată.

-  Sarcinile de lucru îmbină armonios conținuturi teoretice cu activități practice și cu exemple din mediul înconjurător.

-  Evaluările conțin itemi cu variante de răspuns, itemi cu răspuns unic, itemi de completare a enunțurilor, jocuri matematice, proiecte etc.

-  Îmbină tradiționalul cu modernul, folosindu-se itemi care presupun interactivitate și conexiuni interdisciplinare. Aceștia au ca scop stimularea creativității elevilor și a flexibilității gândirii, dorința de a găsi soluții eficiente la solicitări diverse și de adaptare la nou, formarea gândirii critice și creșterea stimei de sine.

Informaţii suplimentare
Autor Balan Constanta
Corina Andrei
Nicoleta Stan
Cristina Voinea
Imprint Corint Educaţional
Data apariției August 2018
Copertă Softcover
Nr. pagini 96
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-793-417-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Matematică şi explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa a II-a
Rating-ul tău

BĂLAN, Constanţa

Constanţa Bălan, profesor titular în învăţământul primar, grad didactic I, metodist ISMB, membru în grupurile de lucru de specialitate CNEE (creare, administrare, evaluare teste naţionale clasa a IV-a). Cu o vechime de 40 ani în învaţământul primar este iniţiator şi membru al echipelor de lucru din proiecte educative, autor de manuale şi auxiliare şcolare.

ANDREI, Corina

CORINA ANDREI – profesor învățământ primar, grad didactic I, Școala Gimnazială nr. 24 din București, autor de manuale școlare, de ghiduri metodologice și de auxiliare didactice, consilier în probleme de educație, inițiator și membru al echipelor de lucru pentru elaborarea de proiecte educative atât la nivel național, cât și internațional, organizator de concursuri de matematică, redactor al unei reviste internaționale de matematică.

STAN, Nicoleta

Nicoleta Stan, profesor titular în învăţământul primar la Şcoala Gimnazială nr. 307, sector 2, Bucureşti, grad didactic I, metodist ISMB, cu o vechime de 20 ani în învaţământul primar.

VOINEA, Cristina

Cristina Voinea, profesor titular în învăţământul primar, grad didactic I, metodist ISMB, cu o vechime de 29 de ani la Şcoala Gimnazială nr. 46, sector 2, Bucureşti. Este coautor de manuale şi auxiliare şcolare.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top