Comunicare în limba română. Caietul elevului pentru clasa a II-a. Partea I

Discount 7,09 lei Preţ standard 10,90 lei
Numai 992 ramase
SKU
EDU.156

AUXILIAR CARE INSOTESTE MANUALUL DE COMUNICARE IN LIMBA ROMANA CLS. A II A AVIZAT DE MEN NR. 4781/2014

Lucrarea este elaborată de autoarele manualului de Comunicare în limba română – clasa a II-a, câştigător al licitaţiei organizate de MEN în anul 2014.

Lucrarea este elaborată de autoarele manualului de Comunicare în limba română – clasa a II-a, câştigător al licitaţiei organizate de MEN în anul 2014.

Comunicare în limba română. Caietul elevului pentru clasa a II-a – partea I este un auxiliar modern şi extrem de util pentru studiul limbii, care se recomandă prin calitatea prezentării informaţiei ştiinţifi ce, prin maniera interdisciplinară de abordare a limbii, precum şi prin actualitatea temelor dezvoltate în textele propuse ca suport.

Caietul este conceput pe capitole care respectă structura manualului, realizat de acelaşi colectiv de autoare, şi, pentru fi ecare unitate didactică, sunt atinse competenţele specifi ce prin exerciţii variate şi situaţii diverse de învăţare.

După câteva teste de verifi care a cunoştinţelor acumulate în anii anteriori, se succed unităţile didactice prin care se vor consolida şi se vor realiza noi achiziţii necesare elevilor pentru dobândirea competenţelor de bază. Testele de la fi nalul fi ecărei unităţi constituie instrumente de evaluare şi au drept scop dezvoltarea motivaţiei pentru învăţarea permanentă.

Rolul acestei lucrări este de a sprijini învăţarea, aprofundarea, dar şi evaluarea cunoştinţelor şi a competenţelor, adresându-se deopotrivă elevilor, ca instrument de lucru, învăţătorilor, ca auxiliar didactic, şi părinţilor, ca material consultativ.

Informaţii suplimentare
Autor Maria-Emilia Goian
Lucia Minchevici
Iulia Preda
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Copertă Flexicover
Nr. pagini 64
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-8668-37-6
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Comunicare în limba română. Caietul elevului pentru clasa a II-a. Partea I
Rating-ul tău

GOIAN, Maria-Emilia

Maria-Emilia Goian - profesor de limba şi literatura română, grad didactic I, autoare de manuale şi auxiliare şcolare

MINCHEVICI, Lucia

Lucia Minchevici - profesor de limba şi literatura română, grad didactic I, Şcoala Gimnazială nr.194 din Bucureşti, autoare de auxiliare şcolare.

PREDA, Iulia

Iulia Preda - profesor pentru învăţământ primar, grad didactic I, Şcoala Gimnazială "Avram Iancu" din Bucureşti

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top