Informatică și TIC clasa a VII-a. Editoare de text și aplicații colaborative, Camtasia Studio, C++, EV3

Discount 21,39 lei Preţ standard 32,90 lei
Numai 1966 ramase
SKU
EDU.362

•Editoare de texte și Aplicațiicolaborative

•Aplicația Camtasia Studio

•Limbajul de programare C++

• Roboți LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

„Lucrarea propune o abordare modernă care urmărește dezvoltarea competențelor digitale ale elevilor de gimnaziu, în conformitate cu cerințele impuse de profesiile viitorului. În primele capitole se găsesc o serie de elemente avansate de tehnologia informației și a comunicațiilor care ajută la dezvoltarea creativității digitale a elevilor. În partea a doua cititorii pot găsi noțiuni de programare în limbajul C++, precum și tehnici de programare a roboților virtuali. Cartea este o alegere excelentă pentru cei care doresc o educație modernă, compatibilă cu noile standarde educaționale ale Uniunii Europene.”

Prof. univ. dr. Răzvan Bologa Departamentul de Informatică și Cibernetică Economică Academia de Studii Economice din București

„Cititorul are în față un material bine realizat, interesant, dar mai ales util și corect din punct de vedere științific. Parcurgându-l va descoperi satisfacția de a învăța într-o manieră atractivă atât lucruri utile imediat, de exemplu realizarea unor proiecte/materiale pentru alte discipline școlare, cât și deprinderea unor abilități practice și teoretice care îl vor însoți mai departe în viață, ajutându-l să devină un adult bine integrat într-o societate în care calculatorul și tehnologiile conexe se întâlnesc la  fiecare pas.”

Prof. Silviu Titus Candale Colegiul Național Liviu Rebreanu, Bistrița Creatorul platformei e-learning www.pbinfo.ro

Informaţii suplimentare
Autor Nușa Dumitriu-Lupan
Carmen Mincă
Daniela Bejan
Alina Gabriela Boca
Maria Niță
Adrian Niță
Diana Ghinea
Corina Elena Vinț
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 112
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-793-650-6
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Informatică și TIC clasa a VII-a. Editoare de text și aplicații colaborative, Camtasia Studio, C++, EV3
Rating-ul tău

NIȚĂ, Adrian

Adrian NIȚĂ − profesor gradul didactic I, Colegiul Național „Emanuil Gojdu” din Oradea, instructor în cadrul Academiei CISCO și a Academiei Microsoft, formator.

NIȚĂ, Maria

Maria NIȚĂ − profesor gradul didactic I, Colegiul Național „Emanuil Gojdu” din Oradea, instructor în cadrul Academiei CISCO și a Academiei Microsoft, formator.

BOCA, Alina Gabriela

Alina Gabriela BOCA – profesor gradul didactic I, Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu“ din București.

DUMITRIU-LUPAN, Nușa

NUȘA DUMITRIU-LUPAN, Inspector General pentru disciplina Informatică și TIC în M.E.N., profesor gradul didactic I, președintele comisiei pentru elaborarea programei școlare de Informatică și TIC pentru gimnaziu, coordonator al Centrului Județean de Excelență Vaslui, vicepreședinte al Comisiilor Naționale de specialitate, expert curriculum în proiectul CRED

MINCĂ, Carmen

CARMEN MINCĂ, profesor gradul didactic I (Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu" – București), mentor, membru al Comisiei Naționale de Informatică și al Comisiilor Științifice ale Olimpiadei Naționale de Informatică, autor de manuale și auxiliare școlare

BEJAN, Daniela

DANIELA BEJAN, profesor gradul didactic I (Colegiul Național Pedagogic „Ștefan cel Mare" – Bacău), membru al Comisiei Naționale de Tehnologia Informației și al Comisiilor Științifice ale Olimpiadei Naționale de Tehnologia Informației, autor de auxiliare școlare.

GHINEA, Diana

DIANA GHINEA, student masterand la Computer Science ETH Zurich, Elveția, software engineer intern la Google Zurich, absolventă a Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București.

VINȚ, Corina Elena

CORINA ELENA VINȚ, profesor gradul didactic I (Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu" – București), mentor, instructor național Oracle Academy, autor de manuale și auxiliare școlare.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: