Lumea vie. Model de armonie. Biologia pe care nu o înveți la școală

Discount 82,43 lei Preţ standard 109,90 lei
Numai 949 ramase
SKU
EDU.541

Pământul, planeta albastră vie, este un model de armonie între diversele forme de viață care îl populează, precum și între acestea și habitatele pe care le ocupă. Fiecare plantă sau animal prezentate în filele acestei cărți reprezintă, de fapt, câte o filă din măreața carte a naturii, pe care omul are datoria să o „citească”, să o înțeleagă, să o respecte și să o protejeze. Oricare dintre noi poate contribui la protejarea biodiversității, prin adoptarea unor mici schimbări în rutina zilnică, fără ca stilul de viață să ne fie afectat major, dar toate aceste mici schimbări pot ajuta.

Lucrarea, destinată elevilor, dar și publicului larg, este accesibilă, ușor de citit, reprezentând o lume fascinantă a informațiilor, o cuprinzătoare enciclopedie, care celebrează viața pe Pământ și care vă așteaptă să o descoperiți.

  • 216 pagini
  • 22 x 27 cm
  • Hardcover
  • Corint Educaţional
  • ... pe care nu o înveți la școală
  • vezi toate detaliile

Istoria cunoașterii omenirii reprezintă un șir nesfârșit de întâmplări și experiențe, care au ajutat, în timp, la înțelegerea și cunoașterea mecanismelor vieții.

Cartea de față vă propune o astfel de experiență virtuală, o călătorie prin fascinanta și unica planetă vie (cunoscută până acum) a Universului, cu peisaje variate, populate cu o bogată floră și faună.

Sunt prezentate medii apropiate sau mai îndepărtate de locul în care trăim, cu viețuitoare reprezentative, mai simple sau mai complexe.

Astfel, sperăm să vă dezvoltăm percepția față de ceea ce ne înconjoară, să sporim respectul pentru tot ceea ce înseamnă viață și să vă îmbogățim cunoștințele de biologie. Ca orice cunoaștere, această „călătorie” are rolul de a vă trezi dorința de a afla și alte lucruri noi, consolidând dragostea față de natură.

Informaţii suplimentare
Autor

Silvia Olteanu
Florina Miricel
Iuliana Tanur
Ștefania Giersch

Imprint Corint Educaţional
Colecție ... pe care nu o înveți la școală
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2023
Copertă Hardcover
Nr. pagini 216
Format 22 x 27 cm
ISBN 978-606-782-081-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Lumea vie. Model de armonie. Biologia pe care nu o înveți la școală
Rating-ul tău

Silvia Olteanu, prof. gr. I, președinte Asociația „Ecoterra”, Ploiești

Iuliana Tanur – profesor gradul didactic I, Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești, metodist, mentor, formator, expert POSDRU, autor de manuale și auxiliare școlare.

Florina Miricel, prof. gr. I, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Ploiești

Ștefania Giersch – profesor gradul didactic I, Școala Gimnazială Filipeștii de Târg, Prahova, autor de manuale și auxiliare școlare.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top