Limba şi literatura română. Caietul elevului pentru clasa a III-a, semestrul al II-lea

Discount 9,81 lei Preţ standard 10,90 lei
Numai 1282 ramase
SKU
EDU.244

Limba şi literatura română. Caietul elevului pentru clasa a III-a este o completare a manualului Limba şi literatura română, clasa a III-a, ofertă şcolară care a întrunit criteriile tehnice de calitate la licitaţia organizată de MECS în anul 2015. În consecinţă, lucrarea este conformă cu noua programă şi aliniată noilor cerinţe ale educaţiei.

Limba şi literatura română. Caietul elevului pentru clasa a III-a este o completare a manualului Limba şi literatura română, clasa a III-a, ofertă şcolară care a întrunit criteriile tehnice de calitate la licitaţia organizată de MECS în anul 2015. În consecinţă, lucrarea este conformă cu noua programă şi aliniată noilor cerinţe ale educaţiei.

Principiile didactice după care a fost elaborat acest caiet al elevului sunt centrate pe ideea dezvoltării exprimarii, atât scrise, cât şi orale, pe exteriorizarea sentimentelor şi trăirilor, pe motivarea ideilor şi argumentarea părerilor proprii.

Micii şcolari sunt încurajaţi să se exprime liber în diferite situaţii de comunicare, să capete încredere în forţele proprii, să observe realitatea, dar şi să-şi dezvolte imaginaţia în funcţie de personalitatea şi sensibilitatea fiecăruia.

Folosind acest caiet, elevii vor dobândi deprinderi de receptare a textului scris, de formulare a unor mesaje proprii, îmbogăţindu-şi vocabularul şi utilizând resursele limbii în contexte variate de comunicare.

Informaţii suplimentare
Autor Corina Andrei
Constanţa Bălan
Nicoleta Stan
Imprint Corint Educaţional
Data apariției Februarie 2016
Copertă Flexicover
Nr. pagini 64
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-782-016-4
new_isbn 9786067820164
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Limba şi literatura română. Caietul elevului pentru clasa a III-a, semestrul al II-lea
Rating-ul tău

CONSTANȚA BĂLAN – profesor învățământ primar la Școala Gimnazială Nr. 24 din București, grad didactic I, metodist, autor de manuale și auxiliare școlare.

 

CORINA ANDREI – profesor învățământ primar la Școala Gimnazială Nr. 24 din București, grad didactic I, metodist, autor de manuale și auxiliare școlare.

NICOLETA STAN – profesor învățământ primar, titular la Școala Gimnazială Nr. 307 din București, grad didactic I, metodist, autor de manuale și auxiliare școlare.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top