Limba şi literatura română. Caietul elevului pentru clasa a III-a, semestrul I

Discount 9,90 lei Preţ standard 10,90 lei
Numai 1415 ramase
SKU
EDU.209

Limba şi literatura română. Caietul elevului pentru clasa a III-a este o completare a manualului Limba şi literatura română, clasa a III-a, ofertă şcolară care a întrunit criteriile tehnice de calitate la licitaţia organizată de MECS în anul 2015. În consecinţă, lucrarea este conformă cu noua programă şi aliniată noilor cerinţe ale educaţiei.

Limba şi literatura română. Caietul elevului pentru clasa a III-a este o completare a manualului Limba şi literatura română, clasa a III-a, ofertă şcolară care a întrunit criteriile tehnice de calitate la licitaţia organizată de MECS în anul 2015. În consecinţă, lucrarea este conformă cu noua programă şi aliniată noilor cerinţe ale educaţiei.

Principiile didactice după care a fost elaborat acest caiet al elevului sunt centrate pe ideea dezvoltării exprimarii, atât scrise, cât şi orale, pe exteriorizarea sentimentelor şi trăirilor, pe motivarea ideilor şi argumentarea părerilor proprii.

Micii şcolari sunt încurajaţi să se exprime liber în diferite situaţii de comunicare, să capete încredere în forţele proprii, să observe realitatea, dar şi să-şi dezvolte imaginaţia în funcţie de personalitatea şi sensibilitatea fiecăruia.

Folosind acest caiet, elevii vor dobândi deprinderi de receptare a textului scris, de formulare a unor mesaje proprii, îmbogăţindu-şi vocabularul şi utilizând resursele limbii în contexte variate de comunicare.

Informaţii suplimentare
Autor Corina Andrei
Constanţa Bălan
Nicoleta Stan
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2015
Copertă Flexicover
Nr. pagini 56
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-782-001-0
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Limba şi literatura română. Caietul elevului pentru clasa a III-a, semestrul I
Rating-ul tău

CONSTANȚA BĂLAN – profesor învățământ primar la Școala Gimnazială Nr. 24 din București, grad didactic I, autor de manuale și auxiliare școlare.

 

CORINA ANDREI – profesor învățământ primar, grad didactic I, Școala Gimnazială Nr. 24, București, metodist ISMB, autor de manuale și auxiliare școlare.

NICOLETA STAN – profesor învățământ primar, titular la Școala Gimnazială Nr. 307 din București, grad didactic I, metodist, autor de manuale și auxiliare școlare.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top