Jurăminte nemiloase (al doilea volum al seriei „Rivali divini”)

Discount 39,33 lei Preţ standard 60,50 lei
Numai 789 ramase
SKU
BOK.1061

Două inimi. Două călătorii. Două alegeri. Un singur destin! Finalul uluitor al desăvârșitei povești romantice care a început în Rivali divini.

Au trecut două săptămâni de când Iris s-a întors de pe front, plină de răni și cu inima frântă, însă războiul este departe de a se fi încheiat.

 

Roman este dat dispărut, pierdut undeva, în spatele liniilor inamice, și incapabil să își amintească ceva despre trecutul său ori despre Iris. Animat de speranța că amintirile îi vor reveni, se apucă să scrie, însă, de data asta, pentru dușman.

 

Atunci când primește o scrisoare misterioasă pe sub ușa șifonierului, începe să corespondeze cu o persoană care îi pare misterioasă și familiară deopotrivă.

 

Relația care se înfiripă între cei doi devine tot mai profundă și, curând, cei doi se vor trezi gata să își riște inimile, dar și viitorul pentru a schimba cursul războiului.

 

Un roman fantasy plin de aventură, speranță, inimi frânte, dar și multă iubire!

 

„Continuarea plină de farmec a îndrăgitei povești romantice fantasy a lui Ross, Rivali divini, îi aruncă din nou pe jurnaliștii Roman și Iris în toiul unui război magic atunci când se deschide un nou și misterios canal de corespondență.” Waterstones

 

„Proaspăt ieșit din tipar și continuând povestea din Rivali divini, cel mai nou roman al Rebeccăi Ross,

Jurăminte nemiloase, aduce în fața cititorilor elemente

fantasy, dar și tema trădării. Autoarea combină magia,

dragostea și războiul, creând răsturnări de situație neprevăzute. […] Rebecca Ross își leagă povestea frumos, pornind de la finalul pe muchie de cuțit al volumului precedent.” The Highlander News

 

„Am fost alături de personaje tot timpul și mi-am dorit

din inimă să nu li se întâmple nimic rău, dar, Doamne,

prin ce situații incredibil de dificile le-a fost dat să treacă! Cartea asta m-a ținut cu sufletul la gură!” World of Bai

Informaţii suplimentare
Autor Rebecca Ross
Traducător Loredana Voicilă
Imprint Leda Edge
Serie Scrisori fermecate
Gen Fantasy, Young Adult, New Adult, Romance, Dramă
Vârsta +13 ani
Data apariției mai 2024
Copertă Softcover
Nr. pagini 512
Format 13 x 20 cm
Număr volum 2
ISBN 9786060885535
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Jurăminte nemiloase (al doilea volum al seriei „Rivali divini”)
Rating-ul tău

Rebecca Ross a copilărit în Georgia, unde continuă să locuiască alături de soțul ei, de un câine ciobănesc plin de energie și de un munte de cărți. Este licențiată în engleză la universitatea din statul natal și, înainte de a îmbrățișa o carieră literară, a lucrat în turism și învățământ. Adoră zilele ploioase, nopțile înstelate, hărțile, munții, cafeaua și proiectele de bricolaj. Seriile „Destinul reginei” și „Scrisori fermecate” sunt publicate în România de Leda Edge. Află mai multe amănunte despre autoare pe rebeccarossauthor.com sau pe Instagram la @beccajross.

Noi vă aşteptăm la Bookfest! Cărţile aflate în precomandă vor fi dispobinile la standul Corint. Vă rugăm nu daţi precomandă, dacă veţi veni la târg!

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: