Informatică și TIC. Culegere și aplicații

Discount 19,83 lei Preţ standard 30,50 lei
Numai 1931 ramase
SKU
EDU.326

Aveți în față un instrument de lucru documentat și atractiv, elaborat în deplină corelație cu programa școlară pentru clasa a VI-a.

Informatică şi TIC este, din anul 2017, o disciplină nouă în trunchiul comun din planul-cadru pentru gimnaziu, o disciplină atractivă și de mare interes pentru elevi, profesori și părinți. În cadrul acesteia se urmărește formarea și dezvoltarea competenței digitale la absolvenții de gimnaziu, în mod progresiv, respectând particularitățile de vârstă și valorificând-le resursele proprii.

Trăim cu toții într-o eră în care tehnologiile, raționamentele, creativitatea și gândirea critică sunt strâns legate de utilizarea calculatoarelor și a altor dispozitive inteligente. Tocmai de aceea, studiul informaticii și a utilizării calculatorului a devenit parte integrantă din educația fiecărui copil.

Încă din clasa a V-a, sub îndrumarea creativă a profesorilor, disciplina Informatică și TIC − care îmbină elemente de utilizare a tehnologiei informației și comunicațiilor cu elemente de formare a gândirii algoritmice − a format la elevi competențele specifice. În clasa a VI-a acestea se vor dezvolta și, în plus, vor fi introduse elemente noi de creativitate în elaborarea de mini proiecte sau rezolvarea unor probleme elementare care vizează aspecte sociale, culturale și personale.

Aveți în față un instrument de lucru documentat și atractiv, elaborat în deplină corelație cu programa școlară pentru clasa a VI-a. Sunteți invitați să-l parcurgeți cu interes și veți descoperi, în plus, satisfacția de a vă crea propriile jocuri pe calculator și de a învăța să vă prezentați propriile proiecte.

Profesor Nușa Dumitriu-Lupan

Inspector General - Informatică și TIC

Ministerul Educației Naționale

Informaţii suplimentare
Autor Alina Gabriela Boca
Carmen Popescu
Maria Niță
Adrian Niță
Georgeta Antonia Rodica Crăciunescu
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2018
Copertă Flexicover
Nr. pagini 120
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-793-403-8
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Informatică și TIC. Culegere și aplicații
Rating-ul tău

NIȚĂ, Adrian

Adrian NIȚĂ − profesor gradul didactic I, Colegiul Național „Emanuil Gojdu” din Oradea, instructor în cadrul Academiei CISCO și a Academiei Microsoft, formator.

NIȚĂ, Maria

Maria NIȚĂ − profesor gradul didactic I, Colegiul Național „Emanuil Gojdu” din Oradea, instructor în cadrul Academiei CISCO și a Academiei Microsoft, formator.

POPESCU, Carmen

Carmen POPESCU – profesor gradul didactic I, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, instructor Oracle Academy, formator, inițiatoarea proiectului LegoFun.

CHIRILĂ, Diana Nicoleta

Diana Nicoleta CHIRILĂ – profesor gradul didactic I, Școala Gimnazială „Regina Maria” și Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu, inițiatoarea Concursului Național „Dual PC”, instructor ECDL, formator.

CRĂCIUNESCU, Georgeta Antonia Rodica

Georgeta Antonia Rodica CRĂCIUNESCU, profesor gradul didactic I, metodist, profesor evaluator și coordonator al Centrului de Testare ECDL și al Centrului de Testare Certipro, mentor practică pedagogică, Adobe Youth Voices Lead Educator.

BOCA, Alina Gabriela

Alina Gabriela BOCA – profesor gradul didactic I, Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu“ din București.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: