Gramatica limbii române ca o poveste

Discount 24,90 lei Preţ standard 27,50 lei
Numai 1934 ramase
SKU
EDU.105
Gramatica limbii române ca o poveste oferă o modalitate eficientă, dar şi distractivă de învăţare a gramaticii limbii române.

Gramatica limbii române ca o poveste oferă o modalitate eficientă, dar şi distractivă de învăţare a gramaticii limbii române. Prin alegorii din lumea basmelor, aceasta vine în ajutorul tuturor celor care vor să se familiarizeze şi să-şi consolideze conceptele de bază ale morfologiei limbii române. Scopul cărţii este să prezinte noţiunile şi regulile cele mai importante pentru a crea deprinderi corecte de analiză gramaticală.

În egală măsură, volumul conţine scurte exerciţii pentru aplicarea imediată a regulii explicate, precum şi un inventar al greşelilor frecvente. Acolo unde a fost cazul, s-a atras atenţia asupra dificultăţilor care pot apărea în învăţare, în dorinţa de a oferi un sprijin eficient şi, de ce nu, de uz autodidact.

Informaţii suplimentare
Autor Ohara Donovetsky
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Copertă Softcover
Nr. pagini 72
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 978-606-860-995-9
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Gramatica limbii române ca o poveste
Rating-ul tău

DONOVETSKY, Ohara

Ohara Donovetsky − profesor de limba şi literatura română, gradul didactic I, Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu”, Bucureşti, doctor în filologie, cercetător ştiinţific II la Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan − Alexandru Rosetti” al Academiei Române, autor de lucrări ştiinţifice, dintre care amintim Forme şi valori ale verbului în graiurile munteneşti (2012) şi  Învăţăturile Oharei către elevii săi (2012).

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: