Ghidul unei dădace pentru vânătoarea de monștri

Discount 30,55 lei Preţ standard 47,00 lei
Numai 1985 ramase
SKU
JUN.1322

Perfectă pentru fanii seriilor GOOSEBUMPS și ULTIMII COPII DE PE PĂMÂNT!

Ecranizată de Netflix

Cel mai urât coșmar al lui Kelly e pe cale să devină realitate!

Tânăra de 13 ani are nevoie de bani pentru tabăra de vară, așa că trebuie sa renunțe la marea petrecere de Halloween pentru a lucra… ca dădacă. Profund dezamăgită, Kelly crede că moartea vieții ei sociale va fi cel mai cumplit coșmar al nopții. Dar Micul Jacob este răpit de acoliții Omului Negru, iar tânăra descoperă că îngrijirea unui copil înseamnă mult mai mult decât să-i dai gustări și să te uiți la filme pe Netflix în timp ce doarme, mai ales când ai de-a face cu tot soiul de creaturi supranaturale.

Cu ajutorul unei societăți secrete de dădace care le vin de hac monștrilor, Kelly luptă să-l recupereze pe Jacob înainte ca Omul Negru să-i transforme coșmarurile în realitate. Dar vânătoarea o duce chiar la petrecerea de Halloween a școlii, unde lucrurile scapă de sub control, iar adolescenta va trebui să demonstreze că poate salva lumea – fără să se facă de râs în fața prietenilor ei.

„Înspăimântătoare, amuzantă, inteligentă și plină de căldură.” Gabrielle Zevin, autoarea romanului Viața de poveste a lui A.J. Fikry

„Aventuri și fiori non-stop.” John Lee, regizorul filmului Aventurile lui Pee-Wee

Informaţii suplimentare
Autor Joe Ballarini
Traducător Antonia Gîrmacea
Imprint Corint Junior
Colecție Aventură și mister
Vârsta +9 ani
Data apariției Octombrie 2020
Copertă Softcover
Nr. pagini 368
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-128-760-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Ghidul unei dădace pentru vânătoarea de monștri
Rating-ul tău

BALLARINI, Joe

      Joe Ballarini este un scenarist care a lucrat la numeroase filme de lungmetraj, printre care Micul meu ponei și comedia cu zombi Dance of the Dead, un film devenit cult. A scris scenarii pentru filme de familie, filme horror, comedii absurde și aventuri extraordinare. Locuiește în Los Angeles, California, împreună cu soția, fiul lor și doi câini adoptați. De asemenea, e stângaci. Ghidul unei dădace pentru vânătoarea de monștri este romanul său de debut.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: