Geografie - Caietul elevului pentru clasa a V-a

Discount 19,90 lei Preţ standard 21,90 lei
Numai 1972 ramase
SKU
EDU.303

PACHETUL EDUCAȚIONAL este compus din:

- Manual (carte + CD)

- Caietul elevului

- Ghidul profesorului, accesibil gratuit la adresa http://pasaport-cultura.ro/resurse-gratuite-ghid-geografie

Geografie. Caietul elevului pentru clasa a V-a este un instrument de activitate independentă, care permite o învățare susținută a geografiei în clasa a V-a. Fiind o „oglindă” a manualului, fără a reproduce conținuturi ale acestuia, lucrarea acoperă toate componentele noii programe de geografie: competențe specifice, activități de învățare, conținuturi, metodologie, evaluare.

Geografia fizică are o importanță deosebită pentru viața și activitatea voastră. În condițiile în care pe suprafața Pământului au loc numeroase fenomene naturale, dintre care unele cu un caracter extrem, nu există domeniu care să nu presupună anumite competențe și cunoștințe de geografie fizică.

După ce parcurgeți acest caiet, realizând tot ceea ce vi se solicită, vă veți convinge că ceea ce ați învățat sunt lucruri interesante, importante și utile pentru înțelegerea lumii în care trăim. Când nu știți ceva sau când doriți să știți mai mult și mai bine, întrebați, căutați, gândițivă, formulați răspunsuri personale, fără teama de a fi greșite, verificați părerile voastre, exprimați corect (în scris sau oral) rezultatele căutărilor voastre. În acest fel, veți învăța eficient elementele introductive de geografie fizică din acest caiet și din manualul școlar.

Mult succes!

Informaţii suplimentare
Autor Octavian Mândruţ
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Decembrie 2017
Copertă Flexicover
Nr. pagini 96
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-793-148-8
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Geografie - Caietul elevului pentru clasa a V-a
Rating-ul tău

MÂNDRUŢ, Octavian

OCTAVIAN MÂNDRUŢ – profesor, doctor în geografie, cercetător știinţific pr. I la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, autor de manuale şcolare (pentru clasele III–XII), atlase, culegeri de sinteze şi teste, lucrări din diferite domenii ale geografiei, ghiduri metodologice, caiete de activitate independentă a elevilor, cursuri universitare. În cadrul Editurii CORINT a revizuit recent atlasele geografice (România – atlas geografic şcolar, Atlas geografic şcolar, Atlas de geografie generală și Atlas de geografia continentelor). 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top