Geografie. Manual pentru clasa a VI-a (Cătălina Șerban - coordonator)

Discount 34,90 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 1990 ramase
SKU
EDU.530

Cinci motive pentru a alege manualul:

  1. Manualul propune pe parcursul întregului an școlar metode complementare de evaluare: observarea sistematică a activității, a comportamentului elevului, portofoliul, în care sunt cuprinse teme ce pot fi realizate atât pe parcursul fiecărui modul, cât și alese de către profesor și elev pentru a fi evaluate la finalul anului școlar (investigația, studiul de caz, interviul, harta mentală, vizita, posterul, cartea de vizită, folosirea codului QR etc.), având relevanță și aplicabilitate în activitatea și viața de zi cu zi a elevului.
  2. Testele, variate ca abordare, cuprind toată gama itemilor cunoscuți (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi). Recapitulările și Evaluările sunt gândite în mod gradual și atractiv.
  3. Design atractiv, imagini adecvate și de cea mai bună calitate, grafice actualizate, hărți clasice și imagini satelitare, toate integrate unor activități de învățare individuale și de grup, complementare în mod interactiv.
  4. Adaptarea la particularitățile de vârstă și la nevoia de dezvoltare a elevului în direcția cerută de societatea actuală și în conformitate cu normele europene.
  5. Existența unui număr mare de hărți, din care unele de dimensiuni foarte mari, precum și a unui „Mic atlas geografic”.
Informaţii suplimentare
Autor

Cătălina Șerban (coordonator)
Dorina Nedelea
Nela Burcea
Mirea Simona

Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 128
Format 20,50 x 26 cm
ISBN 978-606-088-313-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Geografie. Manual pentru clasa a VI-a (Cătălina Șerban - coordonator)
Rating-ul tău

CĂTĂLINA ȘERBAN (COORDONATOR) – profesor de geografie la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, licențiată a Universității din București, Facultatea de Geografie, doctor în domeniul Geografie, este inspector pentru disciplina geografie a Inspectoratului Școlar al Municipiului București din 2002, autoare a numeroase manuale și auxiliare școlare, îndrumător de practică pedagogică a studenților Facultății de Geografie, Universitatea din București, formator al Casei Corpului Didactic a Municipiului București, președinta Societății de Geografie, filiala București.

NELA BURCEA – profesor la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din București, licențiată a Universității din București, Facultatea de Geografie, absolventă a programelor de master în profilul Geografie și Administrarea și dezvoltarea resurselor umane, doctor în domeniul Geografie, autoare a unor articole de specialitate și cărți în domeniul educațional. Profesor metodist la Casa Corpului Didactic a Municipiului București, metodist al Inspectoratului Școlar al Municipiului București (din 2007), expert formare în programul „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți” (2020–2021), expert formator mentorat didactic preuniversitar în proiectul „Profesionalizarea carierei didactice – PROF” (din 2023).

SIMONA MIREA – profesor la Colegiul Național „Sfântul Sava” din București, licențiată a Universității din București, Facultatea de Geografie, grad didactic I, profesor metodist al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, îndrumător de practică pedagogică al studenților Facultății de Geografie, propunător de subiecte pentru olimpiada de geografie, a realizat resurse educaționale deschise, a elaborat articole de specialitate.

DORINA NEDELEA – profesor de geografie la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, gradul didactic I, licențiată a Universității din București, Facultatea de Geografie, și a Colegiului Universitar de Cartografie, profesor metodist al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, formator și expert RED, a realizat peste 100 de resurse educaționale deschise, a elaborat articole dedicate activității de învățare, precum și auxiliare didactice.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top