English Made Fun

Discount 21,39 lei Preţ standard 32,90 lei
SKU
EDU.388

„English Made Fun” este o colecție originală de activități lingvistice cu caracter ludic dedicate elevilor de clasa întâi.

Volumul conține activități din categoria jocului ghidat, care este conceput ca o imersiune într-un mediu ce reproduce stimuli cu care copilul se confruntă în viața cotidiană. Materialele de „joacă” sunt create și aranjate de autor cu meticulozitate și măiestrie, pentru a facilita dezvoltarea abilității elevului de a iniția jocul. Lucrarea este rezultatul muncii unui profesor dedicat și inspirat, care vede în micuții lui elevi parteneri de joacă și care a înțeles cuvintele lui Solomon Marcus: „Educaţia şi Învăţarea înseamnă spectacol. Asocierea educaţiei cu ideea de spectacol are în vedere şi bucuria care trebuie să le însoţească pe amândouă”.

Culegerea cuprinde două părți, corespunzătoare celor două semestre. Prima parte este formată din 15 capitole și un capitol de recapitulare, iar partea a doua este formată din 16 capitole și un capitol de recapitulare. La sfârșitul culegerii se găsește cheia cu răspunsurile la exerciții. Primele 23 de capitole sunt concepute fiecare în jurul câte unei teme de vocabular: familia, casa, corpul uman, animalele domestice, animalele de companie, fructele, obiectele școlare etc. Capitolul 24 dorește să pună bazele inițierii unei conversații în limba engleză și se concentrează asupra formulelor de salut. Capitolele 25–31 au ca scop consolidarea primelor noțiuni de gramatică pentru elevi: numeralul (numerele de la 1 la 20), pronumele personal (eu, tu, el ...), verbul TO BE (la afirmativ, forma lungă), articolul nehotărât (A și AN) și prepozițiile de loc (exprimarea locației).

 Florin Radu Borteș

Informaţii suplimentare
Autor Florin Radu Bortes
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției August 2020
Copertă Softcover
Nr. pagini 88
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-793-751-0
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:English Made Fun
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: