Deutsche Sagenstrasse : Lese- und Arbeitsbuch

Discount 37,50 lei Preţ standard 41,50 lei
Numai 1978 ramase
SKU
EDU.384

Această carte poate deveni un prieten bun pentru timpul liber, vacanță sau pentru a «părăsi» imaginar sala de clasă în timpul orelor de Limba Germană ca limbă modernă sau chiar maternă.

- Avizat de Ministerul Educației și Cercetării -

„Legendele ne-au vrăjit dintotdeauna, purtându-ne cu ochii minții într-o lume în care imposibilul devine posibil. Farmecul cărții este dat de îmbinarea dintre vechi și nou. Pe de o parte, legendele vă poartă într-o captivantă incursiune în trecut, iar pe de altă parte, vă sunt propuse sarcini didactice moderne, care presupun și informare pe internet, inclusiv audierea de texte pe YouTube cu ajutorul codurilor QR.

Această carte poate deveni un prieten bun pentru timpul liber, vacanță sau pentru a «părăsi» imaginar sala de clasă în timpul orelor de Limba Germană ca limbă modernă sau chiar maternă.

Fascinanta călătorie în trecut pe care o propune vizează o învățare interdisciplinară: limbă modernă, istorie, geografie, informatică. În același timp, ea este o invitație adresată tuturor acelora care vor să-și aprofundeze în mod plăcut cunoștințele de limba germană.

Textele însoțite de o diversitate de activități didactice și secțiunea informativă de cultură și civilizație au ca scop stimularea interesului pentru lectura în limba germană, dar și dezvoltarea competenței comunicative interculturale.”

Zoe Spineanu, prof. gr. I

Informaţii suplimentare
Autor Maria Cucu-Costeanu
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Martie 2020
Copertă Softcover
Nr. pagini 72
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-793-644-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie: Deutsche Sagenstrasse : Lese- und Arbeitsbuch
Rating-ul tău

CUCU-COSTEANU, Maria

MARIA CUCU-COSTEANU este profesor cu o vastă experienţă în conceperea de manuale şi de alte lucrări didactice în limba germană. Este membră a Asociaţiei Profesorilor de Limba Germană din România şi formator naţional de limba germană pentru ciclul gimnazial şi liceal, având numeroase distincţii şi participări la diverse proiecte educative la nivel naţional şi internaţional, precum şi rezultate deosebite în pregătirea elevilor. Printre lucrările publicate se numără atât articole dedicate didacticii limbii germane, cât şi numeroase manuale şi cărţi didactice pentru gimnaziu şi liceu.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: