Ca roule pour le francais - Activități pentru învățarea limbii franceze - 10-12 ani

Discount 17,88 lei Preţ standard 27,50 lei
Numai 1972 ramase
SKU
EDU.328

Bonne lecture et bonne audition. C'est à toi de jouer!

Cu Editura Corint viitorul este mai aproape de tine!

Ça roule pour le français îi va ajuta pe elevii începători, cu precădere pe cei din clasa a VI-a, să își fixeze cunoștințele dobândite în școală.

Suportul cuprinde dialoguri, exerciții de ascultare și pronunție, activități de descoperire și exersare a structurilor gramaticale, exerciții de lexic, activități de lectură și dezvoltare a scrisului, cât și mărturii din viața de zi cu zi a francezilor.

Prin diversitatea activităților și prin organizarea pe dosare tematice, lucrarea  Ça roule pour le français poate fi utilizată și în scopuri didactice, în acord cu programa școlară L2, în procesul de predare-învățare a limbii franceze.

Începând cu anul școlar 2018-2019, elevii au șansa de a combina modul clasic de citire și învățare cu o noutate care îi va cuceri. În această carte pot accesa înregistrări în limba franceză – dialoguri, cântece, jocuri, clipuri video – grație codurilor QR.

 Ai un dispozitiv mobil dotat cu cameră video și accces la internet, de exemplu un smartphone? Atunci ești de două ori în avantaj! E de ajuns să instalezi o aplicație pentru scanarea codurilor QR, să o deschizi și … magia începe.

Bonne lecture et bonne audition. C'est à toi de jouer!

Informaţii suplimentare
Autor Marioara Sima
Dan Ion Nasta
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției Septembrie 2018
Copertă Flexicover
Nr. pagini 88
Format 20,5 x 29 cm
ISBN 978-606-793-430-4
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Ca roule pour le francais - Activități pentru învățarea limbii franceze - 10-12 ani
Rating-ul tău

NASTA, Dan Ion

Dan Ion Nasta, profesor și cercetător în didactica limbilor moderne, autor de manuale școlare, creator de mijloace de învățământ pentru învățământul secundar și suporturi de formare continuă destinate profesorilor de limba franceză.

SIMA, Marioara

Marioara Sima, profesoară de limba franceză și traducătoare, autoare de manuale școlare

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top