Destinul coroanei ( al doilea volum al seriei Jocul Coroanei)

Discount 10,73 lei Preţ standard 16,50 lei
Numai 1921 ramase
SKU
BOK.0354

O istorie alternativă memorabilă, o carte captivantă și plină de momente surprinzătoare...

RUSIA SE AFLĂ ÎN PRAGUL UNEI MARI SCHIMBĂRI.

Încoronarea lui Pașa se apropie, iar Vika este acum Magul Imperial, dar funcția pe care o râvnea cândva s-ar putea dovedi mai dificilă – și mai periculoasă – decât se aștepta. Pașa se luptă cu propriile sale probleme – legitimitatea îi este pusă la îndoială, fata pe care o iubește îl urăște și este convins că prietenul lui cel mai bun a murit. Când apare un pretendent la tron – iar magia în Rusia începe să crească rapid –, Pașa trebuie să facă totul pentru a-și păstra poziția și pentru a-și apăra țaratul.

Pentru Nikolai, sfârșitul Jocului a fost dureros. Deși a reușit să scape de moarte, Nikolai rămâne singur, o umbră ascunsă într-o lume ireală creată de el însuși. Dar când primește o a doua șansă la viață – legată de un preț întunecat –, Nikolai trebuie să decidă cât de departe e dispus să meargă pentru a se întoarce în lume.

Cu revoluția tot mai aproape, cu o nouă magie primejdioasă ivită deodată și un țarat ușor de cucerit, Vika, Nikolai și Pașa trebuie să lupte – sau să înfrunte distrugerea nu numai a lumii în care trăiesc, dar și a lor înșiși.

 

O istorie alternativă memorabilă, o carte captivantă și plină de momente surprinzătoare...

Informaţii suplimentare
Autor Evelyn Skye
Traducător Ofelia Al-Gareeb
Data apariției Noiembrie 2017
Copertă Flexicover
Nr. pagini 432
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-217-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Destinul coroanei ( al doilea volum al seriei Jocul Coroanei)
Rating-ul tău

SKYE, Evelyn

      Evelyn Skye, autoarea Jocului Coroanei (și a continuării sale, care va apărea în următorii ani), a fost nominalizată ca scriitor bestselling de către New York Times. În afară de scris, îi place să mănânce pizza, i s-a oferit la un moment dat un post în C.I.A, iubește să se joace cu fiica ei în parc și să citească pe canapea mâncând fursecuri la nesfârșit. 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top