Nemuritoarea Starling (vol.1 Emblema eternității)

Discount 7,50 lei Preţ standard 34,90 lei
Numai 1891 ramase
SKU
BOK.0303

Nemuritoarea Starling este povestea unei iubiri adevărate, plină de pericole și conspirații.

O dragoste atât de puternică, încât nici eternitatea nu îi poate despărţi

Evie Starling a dus o viaţă relativ obişnuită, ieşind cu prietenele, vorbind despre băieţi şi conducându-şi Mustangul din 1966. Toate acestea se schimbă atunci când se mută în Gunnison, Colorado, pentru a începe colegiul, şi când cunoaşte doi bărbaţi misterioşi.

De secole, Alex Night şi Emil Stone au dorit-o pe Evie, dar fiecare a avut propriile lui motive pentru a vrea să fie cu ea. Când amândoi susţin că sunt sufletul ei pereche şi îi povestesc despre un trecut incredibil, Evie află că este cu totul altă persoană decât credea. Curând, Evie se trezeşte în mijlocul unui război vechi de când lumea între Societatea Amaranthine, protectorii sufletului, şi Rezistenţa Daevos, distrugătorii sufletului.

Cu un trecut pe care nu îl înţelege şi un viitor plin de pericole, Evie trebuie să decidă în cine să aibă încredere. Dar Alex şi Emil nu sunt singurii care o vor pe Evie, iar sufletul ei urmează să devină miza într-o confruntare pe viaţă şi pe moarte.

Nemuritoarea Starling te va purta în goană prin primejdii, conspiraţii şi o dragoste eternă adevărată, atingându-ţi cele mai delicate corzi ale inimii.

                                         Aprilynne Pike, autoarea bestsellerului New York Times ARIPI.

Informaţii suplimentare
Autor Angela Corbett
Traducător Andra Elena Agafiței
Data apariției février 2017
Copertă Flexicover
Nr. pagini 352
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-091-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Nemuritoarea Starling (vol.1 Emblema eternității)
Rating-ul tău

CORBETT, Angela

     Angela Corbett a absolvit Westminster College, având dublă specializare în comunicare și sociologie. A lucrat ca jurnalist și director de comunicare și marketing.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top