Blestemul câştigătorului (prima parte din Trilogia câştigătorului)

Discount 28,54 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 1866 ramase
SKU
BOK.0228

SĂ CÂȘTIGI CEEA CE-ȚI DOREȘTI S-AR PUTEA SĂ TE COSTE TOT CEEA CE IUBEȘTI.

Colecția Leda Edge dedicată segmentului young adult se completează cu o nouă apariție: Blestemul câștigătorului de Marie Rutkoski, prima parte a trilogiei Blestemul câștigătorului.

Într-un imperiu care se desfată cu războaie și cu înrobirea celor învinși, Kestrel, fiica unui general, are doar două posibilități: să se înroleze în armată sau să se căsătorească. Dar lumea îi este dată peste cap atunci când își întâlnește sufletul-pereche – un sclav ai cărui ochi par să sfideze întreaga lume. Urmându-și instinctul, sfârșește prin a-l cumpăra pentru o sumă imensă de bani. Însă băiatul deține un secret, iar Kestrel află în curând că prețul pe care l-a plătit pentru o altă ființă umană e mult mai mare decât și-ar fi putut imagina.

Blestemul câştigătorului îţi taie răsuflarea, e un triumf liric al cărţilor YA fantasy. Marie Rutkoski scrie cu o forţă extraordinară şi a creat o epopee de o frumuseţe temerară. E o carte care trebuie citită.”

Ann Aguirre

Informaţii suplimentare
Autor Marie Rutkoski
Traducător Oana Chiţu
Data apariției Mai 2016
Copertă Flexicover
Nr. pagini 368
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-014-6
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Blestemul câştigătorului (prima parte din Trilogia câştigătorului)
Rating-ul tău

RUTKOSKI, Marie

   Marie Rutkoski este scriitoare de cărți young adult și pentru copii și profesor la Colegiul din Brooklyn. A absolvit Universitatea din Iowa și are un doctorat acordat de Universitatea din Harvard. În prezent, locuiește în New York împreună cu soțul și fiul ei.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top