Vraja oaselor în zori de zi (vol.2 din seria Vraja oaselor sub clar de lună)

Discount 39,33 lei Preţ standard 60,50 lei
Numai 1944 ramase
SKU
JUN.1396

Această continuare captivantă a romanului Vraja oaselor sub clar de lună este o poveste despre dragoste, familie și perseverență, în care trei prieteni caută curajul și puterea de a spulbera hotarele dintre vii și morți.

DRAGOSTEA E O ALEGERE. NU E SCRISĂ ÎN STELE.

De secole, Descântătoarele de Oase călăuzesc spiritele celor răposați, o misiune periculoasă care presupune sacrificiul sufletelor pereche – bărbații meniți să le iubească și să piară. Însă Ailesse, Sabine și Bastien se străduiesc să-și făurească propriul drum și să rescrie regulile Vieții de Apoi, încercând în același timp să distrugă legăturile care au condus la moartea multor oameni, inclusiv a tatălui lui Bastien.

Sabine se străduiește să-și păstreze autoritatea în calitate de conducătoare a familiei – rol care i-a fost menit surorii sale –, luptând totodată să controleze puterea violentă a șacalului care sălășluiește înlăuntrul ei.

Bastien se confruntă cu o nouă dilemă, întrucât spiritele Vieții de Apoi amenință sufletele prietenilor săi și chiar și sufletul propriului tată.

Ailesse încearcă să reziste cântecului de sirenă al mamei ei atunci când e chemată spre versiunea sa din Viața de Apoi. Dar cum își va putea salva prietenii dacă dispare din lumea lor?

Această continuare captivantă a romanului Vraja oaselor sub clar de lună este o poveste despre dragoste, familie și perseverențăîn care trei prieteni caută curajul și puterea de a spulbera hotareledintre vii și morți.

„Am fost extrem de impresionată de felul în care s-a desfășurat această poveste și de deznodământul ei, și mi-aș fi dorit să fie un pic mai lungă. […] Un roman pur și simplu încântător! Mă bucur c-am avut ocazia de a afla ce s-a întâmplat cu personajele pe care am ajuns să le îndrăgesc.” The Nerd Daily

„Proza lirică și captivantă a lui Kathryn Purdie îți rămâne în suflet. N-am putut lăsa cartea din mână până ce n-am ajuns la ultima pagină. În pofida temelor mai întunecate, acest roman rămâne o poveste frumoasă, care prezintă legături de toate felurile și le întrețese cu magie și o mitologie despre care îți dorești să afli mai multe. Avem parte și de haos, ceea ce face ca deznodământul să fie și mai captivant.” The Nerd Daily

„Marea luptă finală mi s-a părut a fi demnă de un film – s-a desfășurat extrem de frumos în imaginația mea. [...] Am adorat-o pe Sabine în acele scene. Ailesse a fost dată naibii! Bastien s-a purtat incredibil, iar Cas a fost puternic și cutezător. […] M-am îndrăgostit din nou de lumea creată și sunt extrem de mulțumită de cum s-a sfârșit totul, dar și de cât de mult au crescut și s-au schimbat personajele. E o serie pe care categoric o recomand!” Writing the Universe

Informaţii suplimentare
Autor Kathryn Purdie
Traducător Adina Rațiu
Imprint CorinTeens
Serie Vraja oaselor sub clar de lună
Gen Fantasy, Young Adult, Romance
Vârsta +12 ani
Data apariției Aprilie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 416
Format 13 x 20 cm
Număr volum 2
ISBN 978-606-088-048-6
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Vraja oaselor în zori de zi (vol.2 din seria Vraja oaselor sub clar de lună)
Rating-ul tău

PURDIE, Kathryn

     KATHRYN PURDIE locuiește în apropiere de Salt Lake City, Utah, împreună cu soțul și cei trei copii ai lor. A studiat teatrul classic la Oxford School of Drama. De asemenea, compune cântece la chitară pentru toate poveștile ei și le oferă în mod gratuit cititorilor pe site-ul personal. Vraja oaselor sub clar de lună este scrisoarea ei de dragoste pentru Franța, unde a petrecut o vară când avea 19 ani, și pentru cele trei tinere franțuzoaice care au ajutat-o cu propriul rit de trecere. Pentru a afla mai multe informații despre autoare, vizitați kathrynpurdie.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: