Vraja oaselor sub clar de lună

Discount 36,30 lei Preţ standard 60,50 lei
Numai 1654 ramase
SKU
JUN.1329

O poveste de dragoste născută sub o stea potrivnică, magie macabră și o trădare care are puterea de a spulbera legătura dintre vii și morți.

Sabine n-a avut niciodată curajul de a săvârși munca Descântătoarelor de Oase. Dar când cea mai bună prietenă a ei, Ailesse, e răpită, Sabine va face tot ce-i stă în putință pentru a rupe legătura dintre Ailesse și Bastien. Înainte ca tinerii să moară.

Primul roman al unei noi și captivante serii fantasy aduce în fața cititorilor o poveste de dragoste născută sub o stea potrivnică, magie macabră și o trădare care are puterea de a spulbera legătura dintre vii și morți.

„Frumoasă, captivantă, mortală!” Evelyn Skye, autoarea seriei JOCUL COROANEI

„Lupte pe viață și pe moarte, dușmani care se îndrăgostesc, prietenii puse la încercare și un sfârșit plin de răsturnări de situație – acest roman va fi cântecul tău de sirenă.” A.G. Howard, autoarea seriei SPLINTERED

„O poveste magică despre compasiune, iertare și acceptarea de sine.” Jodi Meadows, coautoarea romanului My Plain Jane

Informaţii suplimentare
Autor Kathryn Purdie
Traducător Adina Rațiu
Imprint CorinTeens
Serie Vraja oaselor sub clar de lună
Data apariției Noiembrie 2020
Copertă Softcover
Nr. pagini 448
Format 13 x 20 cm
Număr volum 1
ISBN 978-606-950-801-5
new_isbn 9786069508015
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Vraja oaselor sub clar de lună
Rating-ul tău

PURDIE, Kathryn

     KATHRYN PURDIE locuiește în apropiere de Salt Lake City, Utah, împreună cu soțul și cei trei copii ai lor. A studiat teatrul classic la Oxford School of Drama. De asemenea, compune cântece la chitară pentru toate poveștile ei și le oferă în mod gratuit cititorilor pe site-ul personal. Vraja oaselor sub clar de lună este scrisoarea ei de dragoste pentru Franța, unde a petrecut o vară când avea 19 ani, și pentru cele trei tinere franțuzoaice care au ajutat-o cu propriul rit de trecere. Pentru a afla mai multe informații despre autoare, vizitați kathrynpurdie.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: