Vânătorii de comori. Comoara pierdută a templierilor

54,90 lei
Numai 1986 ramase
SKU
JUN.1438

O serie bestseller New York Times!

O aventură în largul mărilor care are toate ingredientele: pirați nemiloși, spioni CIA, opere de artă furate, comori neprețuite, dar și o doză sănătoasă de umor...

Eroii noștri nu sunt la prima lor aventură. Totuși, chiar dacă nu știm ce au făcut ei în alte expediții, prin ce pericole au trecut și cum s-au comportat în fața primejdiilor de tot felul, intrăm ușor în această nouă poveste.

Proiectile la tot pasul, peșteri subacvatice, agenți secreți și comori supreme — așa arată o zi din viața familiei Kidd!

Copiii Kidd se află într-o altă misiune captivantă: folosirea aparaturii pentru realitatea augmentată, creată de părinții lor, ca să descopere o comoară de mult pierdută. Însă vasul lor, Rătăcitorul, explodează într-o minge de foc! Bick, Beck, Tommy și Storm se pomenesc naufragiați într-o barcă pneumatică pe Marea Mediterană, în vreme ce părinții lor au fost răpiți de niște vânători de comori maniaci. Acum, copiii Kidd trebuie să urmeze o serie de indicii pe tot globul pentru a găsi o veche comoară și pentru a-și salva părinții... înainte să piardă totul!

 

O serie bestseller New York Times!

„Seria aceasta promite totul: pirați nemiloși, spioni CIA, teroriști, opere de artă furate și comori neprețuite. Și, chiar mai important, se și ține de cuvânt. O aventură în largul mărilor care îi  va seduce chiar și pe marinarii de uscat.” Kirkus Reviews

„Senzația palpitantă de aventură însoțește această escapadă navală... Copiii Kidd trec dintr-o situație fără ieșire în alta, pe parcursul unei călătorii amuzante, într-un ritm rapid.” Publishers Weekly

„Capitole scurte, ilustrații copioase și conspirații poznașe... Copiii Kidd, loiali până la moarte, și o doză sănătoasă de umor... fac ca această serie amuzantă de aventuri să iasă în evidență... Este greu să-ți imaginezi iubitorul de aventuri care să nu fie captivat de această serie.” Kirkus Reviews

Informaţii suplimentare
Autor James Patterson
Chris Grabenstein
Ilustrator Juliana Neufeld
Traducător Sorin Petrescu
Imprint Corint Junior
Colecție Aventură și mister
Serie Vânătorii de comori
Data apariției Mai 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 336
Format 13 x 20 cm
Număr volum 8
ISBN 978-973-128-832-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Vânătorii de comori. Comoara pierdută a templierilor
Rating-ul tău

PATTERSON, James

   JAMES PATTERSON a fost ales de copiii din Statele Unite ale Americii ca Autorul Anului în 2010, în cadrul Children’s Choice Book Awards. Multe din cărţile sale au devenit bestselleruri internaţionale, foarte bine primite de publicul tânăr, printre care amintim seriile: Generala (Corint Junior), Eu haios?(Corint Junior) Vânătorii de comori (Corint Junior), Maximum Ride (Editura Leda), Vrăjitor şi vrăjitoare, Daniel X, Alex Cross. Cărţile sale s-au vândut în peste 260 de milioane de exemplare în toată lumea, propulsându-l în topul celor mai bine vânduţi autori din toate timpurile. Trăieşte în Florida, SUA.

GRABENSTEIN, Chris

 CHRIS GRABENSTEIN, autor de bestselleruri New York Times, a scris, între altele, Evadare din biblioteca domnului Lemoncello, Olimpiada din biblioteca domnului Lemoncello, Marea întrecere din biblioteca domnului Lemoncello, Insula doctorului Libris, el fiind de asemenea coautorul, alături de James Patterson, a numeroase cărți de succes, precum Max Einstein: experiment de geniu, Pe cuvânt de șoricel, Eu, haios, Roboții din familia mea, Vânătorii de comori, Jacky Ha-Ha (publicate în românește la Corint Junior).

Locuiește la New York City cu soția sa, J.J. Asemenea copiilor din jocul domnului Lemoncello, Chris, J.J. și doi dintre prietenii lor aproape au reușit să iasă învingători de la un escape room o dată. Aproape!

Pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul său, ChrisGrabenstein.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: