TRIGONOMETRIA

Discount 10,00 lei Preţ standard 11,00 lei
Numai 882 ramase
SKU
COR.0893
Elemente de baza in rezolvarea de exercitii si probleme. Culegere de exercitii si probleme aplicative PENTRU GIMNAZIU SI LICEU.

Aceasta lucrare ofera elevilor intr-o forma compacta, dar nu sumara, si evitand intentionat o prezentare sofisticata, sinteza elementelor teoretice de baza ale instrumentarului practic din TRIGONOMETRIE.

Principalul scop urmarit este punerea la dispozitia elevilor (si nu numai) a unui material usor accesibil si unitar, sintetic, insa suficient de detaliat pentru a putea constitui un material de insusire, de aprofundare sau de recapitulare – cu aplicare practica directa si prin studiu individual – a informatiilor furnizate in mai multi ani de scolarizare.

Prezentarea notiunilor teoretice este insotita de exemple si sugestii de aplicare, dandu-se solutii sau metode de rezolvare a celor mai frecvent intalnite cazuri in practica rezolvarii de exercitii si probleme; din acest punct de vedere, lucrarea constituie un GHID PRACTIC aplicativ, care poate fi consultat si utilizat eficient chiar in timpul rezolvarii unui exercitiu sau a unei probleme concrete de trigonometrie.

De asemenea, sunt prezentate exercitii si probleme aplicative, cu indicatii de rezolvare si cu raspunsuri.
Informaţii suplimentare
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Copertă Flexicover
Nr. pagini 96
Format 14,5 x 20,5 cm
ISBN 9789731354262
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:TRIGONOMETRIA
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top