Teste de istorie pentru admiterea la Academia de Poliție

Discount 27,50 lei Preţ standard 30,50 lei
Numai 1987 ramase
SKU
BOK.0596

50 de teste alcătuite pe baza manualelor aprobate de Ministerul Educației și Cercetării

Examenul de admitere la Facultatea de Poliție și Facultatea de  Arhivistică din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” reprezintă un moment important pentru candidaţii care aspiră să devină studenţi ai acestei prestigioase instituţii de învăţământ superior. Lucrarea de față se adresează acestora, fiind un util și eficient instrument de verificare a cunoștințelor.

Autorii propun candidaţilor un număr de 45 de teste de evaluare şi 5 teste finale, alcătuite conform manualelor recomandate și aprobate de Ministerul Educației și Cercetării și programei examenului de admitere la Academia de Poliţie. Testele conțin câte 30 de itemi: 10 itemi de tip grilă, 10 itemi de tip ordonare cronologică și 10 itemi de tip logică istorică. La sfârșitul cărții sunt prezentate răspunsurile, cu baremele de corectare și notare pentru fiecare test.

Includerea, în cadrul acestei lucrări, a subiectelor date la examenul de admitere în anii trecuți oferă candidaţilor posibilitatea de a se familiariza cu aceste tipuri de teste şi cu exigenţele cerute pentru promovarea examenului.

Informaţii suplimentare
Autor Mihai Manea
Leonard Ilie
Traducător Cuvânt-înainte de DORU DUMITRESCU
Imprint Corint Educaţional
Copertă Softcover
Nr. pagini 208
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 978-606-793-757-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Teste de istorie pentru admiterea la Academia de Poliție
Rating-ul tău

MANEA, Mihai

Mihai Manea – profesor de istorie, doctor în istoria relaţiilor internaţionale şi studii europene, inspector şcolar specialitatea istorie la Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, autor de lucrări ştiinţifice, metodice şi articole în periodice, membru al Comisiei Naţionale de Istorie, preşedintele Asociaţiei Profesorilor de Istorie din România (APIR – Clio).

ILIE, Leonard

Leonard Ilie – profesor de istorie, gradul didactic I, Şcoala Gimnazială „Nicolae Titulescu” din Călăraşi, judeţul Călăraşi, autor de lucrări ştiinţifice şi metodice, participant la proiecte şi cursuri de formare în domeniul didacticii predării istoriei şi evaluării, organizate sub egida Ministerului Educaţiei și Cercetării, KulturKontakt (Austria), Centrul Educaţia 2000+, membru al grupului de lucru din cadrul C.N.E.E. (2006–2007) pentru testarea naţională la disciplina Istorie.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: