Tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor - Manual pentru clasa a XI-a

Discount 7,74 lei Preţ standard 11,90 lei
SKU
COR.1177
Filiera teoretica, profil real, specializarea Stiinte ale naturii.
Sisteme de gestiune a bazelor de date
Aprobat cu OMEdC
Nr. 4446 din 19.06.2006
Informaţii suplimentare
Autor Mioara Gheorghe
Monica Tătărâm
Corina Achinca
Constanţa Năstase
Imprint Corint Educaţional
Copertă Flexicover
Nr. pagini 144
Format 16,5 x 23, cm
ISBN 973-653-926-8
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor - Manual pentru clasa a XI-a
Rating-ul tău

GHEORGHE, Mioara

MIOARA GHEORGHE - autor de manuale și auxiliare școlare de informatică pentru gimnaziu și liceu, printre care: Informatica pas cu pas, apărută la Editura Corint, Informatică, manuale pentru clasa a IX-a și pentru clasa a X-a și Tehnologia informației și a comunicării, manuale pentru clasa a IX-a și a X-a.

TĂTĂRÂM, Monica

Conf.dr. MONICA TĂTĂRÂM, Catedra ”Fundamentele informaticii”, Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea București, cu preocupări în domeniile: Crearea aplicațiilor pentru soft educațional cu VBA și VB, Metodica predării informaticii, algoritmică și programare, Tehnici de proiectare, Analiza și proiectarea sistemelor. Autor a numeroase cărți, manuale și articole de specialitate în publicații de referință din țară și străinătate.

ACHINCA, Corina

CORINA ACHINCA - profesor gradul II la Colegiul Național de Informatică ”Tudor Vianu” din București. Autor de auxiliare școlare pnetru liceu, membru în comisii la concursurile naționale de informatică.

NĂSTASE, Constanța

CONSTANȚA NĂSTASE - profesor grad I la Colegiul Național ”I.L.Caragiale” din București, coautor de manuale și auxiliare școlare pentru liceu și pentru examenul de bacalaureat, de ghiduri metodice pentru profesorii de informatică.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top