Informatică - Manual pentru clasa a XI-a

Discount 11,70 lei Preţ standard 18,00 lei
Numai 764 ramase
SKU
COR.1170
Aprobat cu OMEdC Nr. 4446 din 19.06.2006 Filiera teoretica, specializarea matematica-informatica si filiera vocationala, profilul militar MAPN, specializarea matematica-informatica

Aprobat cu OMEdC Nr. 4446 din 19.06.2006

Filiera teoretica, specializarea matematica-informatica si filiera vocationala, profilul militar MAPN, specializarea matematica-informatica

Informaţii suplimentare
Autor Mioara Gheorghe
Monica Tătărâm
Corina Achinca
Constanţa Năstase
Imprint Corint Educaţional
Copertă Flexicover
Nr. pagini 288
Format 16,5 x 23, cm
ISBN 978-973-135-353-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Informatică - Manual pentru clasa a XI-a
Rating-ul tău

GHEORGHE, Mioara

MIOARA GHEORGHE - autor de manuale și auxiliare școlare de informatică pentru gimnaziu și liceu, printre care: Informatica pas cu pas, apărută la Editura Corint, Informatică, manuale pentru clasa a IX-a și pentru clasa a X-a și Tehnologia informației și a comunicării, manuale pentru clasa a IX-a și a X-a.

TĂTĂRÂM, Monica

Conf.dr. MONICA TĂTĂRÂM, Catedra ”Fundamentele informaticii”, Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea București, cu preocupări în domeniile: Crearea aplicațiilor pentru soft educațional cu VBA și VB, Metodica predării informaticii, algoritmică și programare, Tehnici de proiectare, Analiza și proiectarea sistemelor. Autor a numeroase cărți, manuale și articole de specialitate în publicații de referință din țară și străinătate.

ACHINCA, Corina

CORINA ACHINCA - profesor gradul II la Colegiul Național de Informatică ”Tudor Vianu” din București. Autor de auxiliare școlare pnetru liceu, membru în comisii la concursurile naționale de informatică.

NĂSTASE, Constanța

CONSTANȚA NĂSTASE - profesor grad I la Colegiul Național ”I.L.Caragiale” din București, coautor de manuale și auxiliare școlare pentru liceu și pentru examenul de bacalaureat, de ghiduri metodice pentru profesorii de informatică.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top