Sfâșiere (al doilea volum al seriei Wicked)

Discount 36,30 lei Preţ standard 60,50 lei
Numai 1972 ramase
SKU
BOK.0847

Când ești sfâșiată între datorie și supraviețuire, nimic nu mai poate fi ca înainte!

Când ești sfâșiată între datorie și supraviețuire, nimic nu mai poate fi ca înainte!

 

Tot ce credea Ivy Morgan că știe nu mai e valabil. După ce a fost trădată și aproape ucisă de prințul din Lumea de Dincolo, tânăra se trezește grav rănită și cu sufletul bucăți. În plus, a aflat și un secret cumplit, pe care este silită să îl protejeze cu orice preț. Nimeni nu trebuie să îl afle, cu atât mai mult membrii Ordinului, care, odată informați, crede Ivy, ar ordona să fie omorâtă.

Și apoi, în peisaj continua să existe trimisul sexy și plin de tatuaje al Elitei, seducătorul Ren Owens, care i-a furat inima. Pasiunea care îi leagă este incontestabilă, dar Ivy știe bine că Ren a pus întotdeauna mai presus de orice datoria față de Ordin – în aceste condiții, dacă ar descoperi adevărul, luptătorul nu s-ar mai apropia niciodată de ea. Asta dacă ar decide să o lase în viaţă. Și totuși, cum poate să trăiască Ivy cu propria persoană când își minte iubitul? Însă, cum prințul se apropie tot mai mult, cu scopul declarat de a deschide pentru totdeauna porțile către Lumea de Dincolo, Ivy rămâne fără variante.

Dacă nu își dă seama rapid în cine se poate încrede, nu doar inima ei va fi făcută una cu pământul, ci și civilizația însăși.

Sfâșiere este un carusel de emoții, plin de situații neprevăzute și cu personaje pe care le-am adorat! Povestea a avut tot ce m-am așteptat de la acest al doilea volum, ba chiar mult mai mult!” 

„O lectură intensă! O poveste originală și plină de acțiune!” The Rambling Book Nerd Star-Crossed Book Blog

Informaţii suplimentare
Autor

Jennifer L. Armentrout

Traducător Dorina Tătăran
Imprint Leda Edge
Serie Wicked
Data apariției Octombrie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 368
Format 13 x 20 cm
Număr volum 2
ISBN 9786069740149
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Sfâșiere (al doilea volum al seriei Wicked)
Rating-ul tău

ARMENTROUT, Jennifer L.

     JENNIFER L. ARMENTROUT este o autoare americană de romane din categoria young adult. Este o scriitoare foarte prolifică - potrivit declarațiilor sale, scrie vreme de minimum 8 ore zilnic.
Seria LUX, publicată în România de Editura Leda, este inclusă pe lista bestseller-urilor New York Times.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top