Seducție (al patrulea volum al seriei Crave)

Serie Crave
Discount 59,34 lei Preţ standard 98,90 lei
Numai 1838 ramase
SKU
BOK.0946

POVESTEA LUI GRACE ȘI A PRIETENILOR SĂI CONTINUĂ CU VOLUMUL 4!

SERIE-BESTSELLER NEW YORK TIMES!

FILM ÎN PRODUCȚIE LA UNIVERSAL PICTURES!

 

Nimeni nu a scăpat nevătămat după ultima bătălie. Flint este supărat pe lume, Jaxon s-a transformat într-o ființă pe care Grace abia dacă o mai recunoaște, iar Hudson a ridicat un zid pe care perechea lui nu este sigură că va reuși să îl dărâme vreodată.

Războiul se apropie, iar Grace și prietenii ei nu sunt pregătiți pentru marea confruntare. Pentru a avea o șansă de a-l învinge pe maleficul Cyrus este nevoie de o armată, dar, mai întâi, tânăra trebuie să capete răspunsuri clare la niște întrebări spinoase despre propriii strămoși. Răspunsuri care ar putea dezvălui cine este adevăratul monstru.

Și asta chiar înseamnă ceva într-o lume plină de vampiri însetați de sânge și garguie nemuritoare în care se dă o luptă străveche între două zeități.

Nu există nicio garanție că va mai rămâne cineva în picioare la finalul luptei, dar, dacă Grace și aliații ei vor să salveze această lume, nu au de ales, iar adolescenta trebuie să-și accepte adevărata natură, inclusiv părțile de care se teme cel mai mult.

 

„O poveste amuzantă și care dă dependență.” Hey Peaches Books

„Cu siguranță, a meritat să aștept acest volum, pentru că – la naiba! – fiecare pagină m-a ținut cu sufletul la gură.” BookishLove85

„Uau! Volumul acesta a fost dedicat reginei noastre gar­gui! Mi-au plăcut toate cărțile seriei, dar a patra e cireașa de pe tort!” GSwizzel Books

„Am plâns de vreo cinci ori și am rămas cu sufletul bucăți până la sfârșit. Stilul autoarei mi-a umplut imaginația de bucurie pură!”  Madelyn McKean Reads

„Îmi doresc ca seria CRAVE să nu se mai termine niciodată!”  Capricorn31

„Îmi place cât de puternic este personajul principal feminin!”  The Next Gen Librarian

Informaţii suplimentare
Autor Tracy Wolff
Traducător Karla Dedu-Fotescu
Imprint Leda Edge
Serie Crave
Data apariției August 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 944
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-9740-30-9
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Seducție (al patrulea volum al seriei Crave)
Rating-ul tău

WOLFF, Tracy

     Autoarea de bestselleruri New York Times și USA Today Tracy Wolff e o mare iubitoare de vampiri, dragoni și alte creaturi fantastice care hoinăresc prin noapte.

Odinioară profesoară de engleză, acum își petrece tot timpul imaginând povești întunecate și romantice cu eroi torturați și eroine date naibii. Și-a scris toate cele peste șaizeci de romane din casa ei din Austin, Texas, pe care o împarte cu familia.

Ardoare, primul volum al seriei Crave, a devenit aproape instantaneu bestseller New York Times, iar Amazon îl consideră cea mai bună carte young-adult a anului 2020.

În plus, compania Universal s-a arătat interesată de ecranizarea cărții. Atunci când nu scrie (ceea ce se întâmplă destul de rar), Tracy încearcă rețete culinare noi, oferă sfaturi on-line legate de machiajul perfect, răsfoiește reviste de benzi desenate cu fiii ei și încearcă să descopere cele mai noi și mai bune filme.

Pentru a afla mai multe despre Tracy și cărțile ei, vizitați: tracywolffbooks.com

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top