Religie - Manual pentru clasa a VII-a

Discount 22,00 lei Preţ standard 27,50 lei
Numai 926 ramase
SKU
EDU.354

In conformitate cu Programa școlară aprobată prim OM nr.3393 din 28.02.2017

Manualul de Religie ortodoxă pentru clasa a VII-a își propune să continue învăţătura creştin-ortodoxă prezentată în manualele anilor anteriori, într-o manieră adaptată vârstei și timpului în care trăim, cu un limbaj actual și accesibil elevului de astăzi, păstrând în același timp duhul Tradiției. Acest manual invită la o împreună-călătorie care să trezească în elev bucuria cunoașterii, dragostea de frumos și dorința de a descoperi cât mai multe din lucrarea pe care Dumnezeu, prin Duhul Sfânt, o face în lume. Cuvântul se împletește cu metoda și cu abilitatea profesorului de a ajuta sufletul elevului să crească frumos și să dăruiască la rândul lui din ceea ce a învățat.

De ce să optaţi pentru manualul de religie al Grupului Editorial Corint?

• Pentru abordarea interdisciplinară, interculturală și interreligioasă. Referințele scripturistice și patristice alternează cu cele ale marilor personalități care au tratat teme religioase, invitând elevul să trăiască armonios cultul și cultura.

• Pentru prezentarea mesajului Sfintei Scripturi și a reperelor teologice într-un limbaj accesibil vârstei și nevoilor elevilor de astăzi. Ilustrarea învățăturii creștine cu exemple concrete de viață este adaptată așteptărilor și realităților contemporane.

• Pentru că tratează conținuturile lecțiilor ca un punct de plecare în călătoria cunoașterii și nu ca o destinație finală. Manualul resprectă programa școlară în vigoare.

• Pentru activitățile propuse, ce oferă o mare flexibilitate profesorului în adaptarea la particularitățile și capacitatea de asimilare a elevilor. Exemplele concrete inspiră și stimulează elevii în trăirea autentică a credinței.

• Pentru Layout-ul modern, facil de parcurs de către elev și profesor. Grafica tematică este inspirată din imaginea porumbelului, ca simbol al Duhului Sfânt. Ea completează armonia vizuală între reprezentările iconografice și cadrele fotografice ce surprind frumosul din natură, tradiție și chipul omenesc.

Informaţii suplimentare
Autor Cristina Benga
Aurora Ciachir
Niculina Filat
Mihaela Ghiţiu
Ioana Niculae
Imprint Corint Educaţional
Data apariției октября 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 96
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-944-765-9
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Religie - Manual pentru clasa a VII-a
Rating-ul tău

BENGA, Cristina

Cristina Benga – profesor gradul didactic I, Colegiul German Goethe din Bucureşti, doctor în ştiinţele educaţiei.

CIACHIR, Aurora

Aurora Ciachir – profesor gradul didactic I, Şcoala Gimnazială nr. 56 din Bucureşti.

FILAT, Niculina

Niculina Filat – profesor gradul didactic I, Colegiul Naţional „Iulia Haşdeu” din Bucureşti.

GHITIU, MIHAELA

Mihaela Ghiţiu – profesor gradul didactic I, Colegiul Naţional „Ion Neculce” din Bucureşti.

NICULAE, Ioana

Ioana Niculae – profesor gradul didactic I, Şcoala Gimnazială nr. 198 din Bucureşti.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top