Primul meu an de şcoală. Caiet pentru clasa pregătitoare

Discount 12,68 lei Preţ standard 19,50 lei
Numai 1920 ramase
SKU
EDU.124

AUXILIAR IN CONFORMITATE CU PROGRAMA SCOLARA IN VIGOARE APROBATA DE MECS

Caietul se adresează elevilor care urmează clasa pregătitoare, dar şi cadrelor didactice şi părinţilor, scopul acestuia fiind de a-l obişnui pe copil cu primul an de şcoală.

Primul meu an de şcoală. Caiet pentru clasa pregătitoare este un auxiliar interdisciplinar, disciplinele integrate fiind Comunicare în limba română, Matematică şi explorarea mediului, Dezvoltare personală, Arte vizuale şi abilităţi practice, Muzică şi mişcare.

Unităţile de învăţare sunt structurate în funcţie de anotimpuri, copiii fiind antrenaţi cu uşurinţă în activităţi ludice să exprime ceea ce văd, aud şi simt.

Caietul se adresează elevilor care urmează clasa pregătitoare, dar şi cadrelor didactice şi părinţilor, scopul acestuia fiind de a-l obişnui pe copil cu primul an de şcoală şi de a participa cu plăcere la toate activităţile integrate desfăşurate în clasă, dezvoltându-şi astfel personalitatea.

Informaţii suplimentare
Autor Maria Drăghici
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Copertă Flexicover
Nr. pagini 112
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-8609-29-4
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Primul meu an de şcoală. Caiet pentru clasa pregătitoare
Rating-ul tău

DRĂGHICI, Maria

Maria Drăghici – profesor, grad didactic I, Şcoala Gimnazială nr. 2 Căţelu-Glina, judeţul Ilfov, inspector şcolar, ISJ Ilfov.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top