Alienistul

Autor:

Caleb Carr

Discount 41,18 lei Preţ standard 54,90 lei
Numai 1965 ramase
SKU
BOK.0510

PESTE 2 MILIOANE DE EXEMPLARE VÂNDUTE ÎN ÎNTREAGA LUME!

PESTE 2 MILIOANE DE EXEMPLARE VÂNDUTE ÎN ÎNTREAGA LUME!

New York, 1896. Jurnalistul John Schuyler Moore este chemat de doctorul Laszlo Kreizler – psiholog sau „alienist” – să vadă trupul mutilat al unui adolescent, abandonat pe podul Williamsburg, aflat încă în construcție. De aici, cei doi prieteni încep o călătorie revoluționară pentru lumea criminalisticii: crearea profilului psihologic al ucigașului pe baza detaliilor crimelor sale.

În timpul aventurii lor periculoase, descoperă atât trecutul traumatizant, cât și mintea perversă a unui criminal care va ucide din nou, înainte ca vânătoarea lor să se termine. Cu un ritm susținut și captivant, marcat de amănunte istorice, Alienistul readuce în prim-plan New Yorkul din Epoca de Aur, cu blocurile și cu casele lui mari, cu polițiști corupți și gangsteri extravaganți, cu clădirile strălucitoare ale celor două Opere și bodegile sordide.

Este o epocă în care, dacă pui la îndoială părerea generală că toți criminalii se nasc criminali și susții că ei se formează în mijlocul societății, poți suferi consecințe neașteptate și chiar fatale.

Informaţii suplimentare
Autor Caleb Carr
Traducător Monica Serban
Data apariției Mai 2019
Copertă Flexicover
Nr. pagini 608
Format 13 x 20 cm
ISBN 978‑606‑793‑610‑0
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Alienistul
Rating-ul tău

CARR, Caleb

     CALEB CARR (n. 1955), autor de bestselleruri apreciat de critică, a scris The Angel of Darkness (continuarea romanului Alienistul),  The Lessons of Terror, Killing Time,  The Devil Soldier și The Italian Secretary. Cărțile lui au fost traduse în peste 20 de limbi.

Contribuie ca editor la MHQ:  The Quarterly Journal of Military History și la seria Modern Library War. Scrierile sale militare și politice au apărut în numeroase reviste, printre care: The World Policy Journal,  The New York Times și Time.

Locuiește în New York și predă la Bard College.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top